Je ontvangt van ons zowel vector als rasterbestanden. De standaard set bestaat uit de vectorbestanden AI, EPS en PDF en de rasterbestanden JPG en PNG. Deze laatste twee ontvang je in zowel lage als hoge resolutie (72dpi/300dpi).

Een kleine uitleg van de bestanden die wij opleveren

  • .AI bestand; het bestand waarin het logo is gemaakt (Adobe Illustrator) en ook aangepast kan worden (deze bestanden zijn op te rekken tot oneindig formaat)
  • .EPS bestand; een bewerkbaar bestand dat nodig is voor sommige druktechnieken en/of bepaalde software pakketten
  • .PDF bestand; een extra, niet bewerkbaar maar wel te drukken bestand, nodig in sommige situaties
  • .JPG bestanden; deze zijn geschikt voor allround gebruik op het web, de versie met toevoeging -high in de bestandsnaam is opgeslagen in 300dpi, betreft het bestand in hogere resolutie
  • .PNG bestanden; deze zijn geschikt voor allround gebruik op het web en hebben een transparante achtergrond, de versie met toevoeging -high in de bestandsnaam is opgeslagen in 300dpi, dat betreft het bestand in hogere resolutie

Daarnaast leveren we graag het bestand aan wat u nodig heeft mocht deze geen onderdeel zijn van onze standaard set. Zo zijn er bepaalde bestandstypes waar we af en toe eens om gevraagd worden, denk aan bijvoorbeeld DWG (autocad) bestanden.