Logo kapster zorgt voor herkenbaarheid

Ook als kapster ontkom je niet aan marketing en grafische uitingen. Je stuurt misschien geen facturen naar je klanten, maar het kan geen kwaad om op z’n minst jezelf op het internet te onderscheiden. Juist op social media, zoals Instagram, kun je prachtig laten zien wat jij allemaal kunt als kapster. Als potentiële klanten dat ook nog eens kunnen koppelen aan een aansprekend en herkenbaar logo, ben je op de goede weg. Zo bouw je professioneel aan je (online) marketing en branding, en zul je bijna vanzelf meer klanten krijgen.

Jouw stijl, jouw logo

Als kapster heb je een unieke, eigen stijl en creativiteit. Dat begrijpen we bij logosnel.nl heel goed. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om naar jouw wensen en ideeën te luisteren. Van tevoren vertel je ons over jezelf en je stijl, maar je kunt ons ook voorbeelden laten zien van logo’s en beeldelementen die jij mooi vindt. Met al deze input komen onze professionele vormgevers tot een logo dat even uniek is als jouw stijl van knippen.

Een uniek ontwerp

Wij stemmen ons logo-ontwerp helemaal af op jouw wensen. Denk daarbij aan de stijl en het lettertype als we een tekstlogo maken, maar ook aan de gebruikte kleuren, en/of grafische elementen. Zodra we aan de slag gaan met ideeën voor je logo, krijg je al binnen 24 tot 72 uur twee concepten. Dan kun je ons feedback geven, en maken we nieuwe versies, totdat we samen de beste versie van je logo hebben ontworpen.

Logo voor kapster online bestellen

Het logo voor je activiteiten als kapster bestel je bij ons eenvoudig online, via het digitale formulier. Kijk je liever eerst nog even rond? We hebben een uitgebreid overzicht van klanten die je voor gingen, om inspiratie op te doen. Ook vind je een uitgebreid aanbod aan andere ontwerpdiensten die we kunnen doen, als je daar behoefte aan hebt.

    Stel ons je vraag