Logo laten maken goedkoop

Ben je op zoek naar een sterk logo voor je bedrijf, maar twijfel je of een professioneel logo laten maken goedkoop kan? Dat kan zeker. Bij Logosnel.nl maken we heel snel en voordelig logo’s. We hebben enkele ervaren ontwerpers in dienst die helemaal tot jouw beschikking staan. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we werken net zo lang aan jouw bedrijfslogo totdat jij tevreden bent.

Vast goedkoop tarief

Een bedrijfslogo laten ontwerpen door een professionele designer hoeft helemaal niet duur te zijn. Al voor 99 euro exclusief btw heb je een nieuw logo. Voor die prijs krijg je eerst twee ontwerpen om uit te kiezen. Met jouw favoriete bedrijfslogo gaan we verder aan de slag. We optimaliseren totdat je akkoord bent. Voor aanpassingen worden geen extra kosten gerekend. En het mooie is: betalen doe je pas achteraf.

24-uurslevering

Logosnel.nl biedt haar klanten een 24-uursservice aan. Op werkdagen heb je al in 24 uur de eerste ontwerpen binnen. Hiermee zijn we de snelste logo-ontwerper van Nederland en België. Hoewel we supersnel kunnen leveren blijft de kwaliteit altijd van hoog niveau. Als je snel een logo nodig hebt, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Jij bepaalt wanneer we klaar zijn

We willen graag dat jij voor de volle 100% tevreden bent met je nieuwe bedrijfslogo. Daarom mag je bij ons onbeperkt wijzigingen doorgeven. We gaan net zo lang door totdat het ontwerp volledig naar wens is. Dankzij onze ervaren ontwerpers weten we zeker dat we snel tot een mooi en sterk resultaat zullen komen.

Waarom uitbesteden?

Soms vragen onze klanten zich af of ze niet zelf een logo kunnen ontwerpen. Zij denken dat een professional inhuren duur is en veel tijd kost. Helaas zijn logo’s die zijn ontworpen door mensen die er geen echt verstand van hebben vaak van matige kwaliteit. Ze zien er onprofessioneel uit en dat straalt af op het bedrijf. Uitbesteden is daarom altijd verstandiger. En je weet nu dat een logo laten maken goedkoop mogelijk is. De prijs hoeft dus geen belemmering meer te zijn en het neemt je meteen weer een taak uit handen. Onze ontwerpers staan voor je klaar om snel een professioneel bedrijfslogo te ontwerpen.

Hoe pakken we het aan?

Heb je een nieuw logo nodig voor een bedrijf of merk? Neem dan contact met op. We bespreken dan jouw wensen en eisen. Je kunt de ontwerpers op weg helpen door alvast te bedenken wat je ongeveer zou willen ontvangen. Laat weten welke bekende logo’s of logo’s van concurrenten jou aanspreken en waarom. Denk na over wat het bedrijfslogo moet uitstralen en voor welke doelgroep het is bedoeld. Gaat het om een formeel of informeel bedrijf? Al dit soort zaken zijn een goed startpunten voor de designers. Als je nog niet duidelijk voor ogen hebt wat je zou willen, dan helpen de ontwerpers je natuurlijk bij het bedenken van een idee.

De uitwerking

Als we helder hebben wat jouw wensen zijn, dan gaan de ontwerpers van Logosnel.nl meteen voor je aan de slag. Op werkdagen ontvang je in 72 uur tenminste twee ontwerpen waar jij je licht over mag laten schijnen. Met het ontwerp dat jou het meest aanspreekt gaan we verder. We schaven dit net zo lang bij totdat jij volledig tevreden bent. Met een logo moet je immers jaren vooruit, dus dan moet je er wel achter kunnen staan. Als jij akkoord hebt gegeven, dan leveren we het definitieve bedrijfslogo aan je op in diverse bestandsformaten. Je kunt het dan meteen overal gaan gebruiken. Betalen doe je pas achteraf, dus je weet zeker dat je altijd betaalt voor iets waar je 100% tevreden mee bent.

 

    Stel ons je vraag