Logo voor restaurant

Als restaurant draait het natuurlijk in de eerste plaats vooral om één ding: het eten. Maar met alleen goed eten vul je tegenwoordig je stoelen niet meer: om ervoor te zorgen dat mensen naar jouw restaurant toekomen, en niet naar je concurrent, moet je ook aan branding en marketing doen. Als jouw restaurant een goed logo heeft dat er echt uitspringt, is dat een grote stap in de goede richting. Met een professioneel en voordelig logo van logosnel.nl heb je zo alle tafels bezet.

Hoe komen we tot een ontwerp?

Een logo vraag je bij ons helemaal digitaal aan. Om een goed idee te krijgen van hoe het logo voor je restaurant eruit moet komen te zien, vragen we je om wat informatie voor ons op een rijtje te hebben. Zo willen we natuurlijk graag de naam van je restaurant weten, maar ook een kleine omschrijving is behulpzaam. En we horen ook graag of je speciale beeldelementen wilt gebruiken, welke kleuren je eventueel in het logo wilt terugzien, enzovoorts. Natuurlijk hoef je dit niet allemaal te beslissen, want wij kunnen je ook adviseren en concepten voorleggen.

Ons werkproces

Als je een aanvraag bij ons doet, met alle informatie, dan krijg je al binnen 24 tot 72 uur twee concepten voorgelegd. Daar geef je ons vervolgens commentaar op, en we passen het ontwerp aan totdat we het uiteindelijke resultaat bereikt hebben. En dat hebben we pas als je helemaal tevreden bent: dat staat bij ons voorop. door onze ervaring in grafisch ontwerp staan we voor hoge kwaliteit.

Scherpe prijs voor topkwaliteit logo

Hoewel we dus de beste kwaliteit nastreven in het logo voor je restaurant, kunnen we — door ons uitgebreide netwerk aan ontwerpers — ook nog eens doen voor scherpe tarieven. Al vanaf 99 euro (ex. btw) heb je een logo in ieder gewenst bestandsformaat, wat je meteen kunt gebruiken. Of het nu op je uithangbord is, of op je menukaart. Kijk dus snel wat we te bieden hebben op het gebied van ontwerp, of neem contact met ons op voor meer informatie.

    Stel ons je vraag