Logo voor timmerman

Je kunt nog zo goed zijn als timmerman, zonder naamsbekendheid is het lastig om opdrachten te krijgen. Ieder bedrijf moet zich als het ware verkopen. Een goed logo is dan van onschatbare waarde. Met een professioneel ontwerp onderscheid je jezelf van de concurrentie, en spreek je je doelgroep aan. Het laat in duidelijke, simpele elementen zien waar jij voor staat en wat je sterke punten zijn. Logosnel.nl maakt een strak en professioneel logo voor timmerman, timmerbedrijf of andere gespecialiseerde ondernemingen.

Ons ontwerpproces

Een logo voor een timmerman kan handig gebruikmaken van beeldelementen die mensen associëren met het vak: hamers, spijkers, hout… maar dat hoeft natuurlijk niet. Ook een strak, abstract lijnenspel en kleurenpalet kunnen heel aansprekend zijn. Wij hebben genoeg ervaring om snel een fris, origineel en uniek logo voor je maken. Ook luisteren we graag naar je eigen ideeën. En we houden rekening met je specifieke eisen en wensen. Onze veel professionele ontwerpers hebben al binnen 72 uur een eerste ontwerp voor je klaar. En ze stoppen pas met revisies als we het perfecte ontwerp voor jou hebben gemaakt.

Laat je inspireren

Wil je inspiratie opdoen voor wat er allemaal mogelijk is? Neem dan een kijkje in ons portfolio. Hier zie je een greep uit de logo’s die we al voor vele tevreden klanten voor je hebben ontworpen. Bij ons kun je terecht voor allerlei stijlen, en we zijn thuis in allerlei branches, waaronder timmer- en constructiewerk. Wie weet staat hier straks ook het logo voor je timmerbedrijf tussen.

Logo voor timmerman voor maar 99 euro (ex. btw)

Wij maken een uniek en professioneel logo voor je binnen korte tijd en voor een zeer scherp tarief. Al vanaf 99 euro (ex. btw) heb je een compleet logo. Voor dat bedrag voeren we het hele ontwerp uit, met een onbeperkt aantal revisies. Het eindresultaat krijg je van ons geleverd in flexibele en schaalbare bestanden, dat je meteen kunt gebruiken in al je bedrijfsuitingen. Voor meer informatie kun je ons stappenplan bekijken, of contact met ons opnemen. Je kunt natuurlijk ook gelijk het aanvraagformulier invullen.

    Stel ons je vraag