WordPress website laten maken

Je eigen website laten maken door Logosnel

Heb je nog geen website voor je bedrijf? Je kunt natuurlijk kiezen voor een budgetwebsite die je bij een prijsstunter voor weinig geld laat maken. Dan krijg je een prima site, maar wel één waarvan er dertien in een dozijn gaan, en waarmee je niet echt onderscheidend bent. Als je voor Logosnel kiest, krijg je voor iets meer geld veel meer website. Wij plakken niet zomaar een ander kleurtje op een kant-en-klaar standaardthema, maar maken echt een unieke website, helemaal op maat, voor je onderneming. Een prachtig visitekaartje die helemaal bij je stijl past.

Jouw website: geen dertien-in-een-dozijn, maar maatwerk

Een website op maat € 995,- € 795,- exclusief btw

Er zijn tegenwoordig een aantal standaardsoftwarepakketten waarmee een website heel gemakkelijk online te krijgen is. Bovendien zijn er voor die pakketten ook allerlei thema’s — de look & feel van de website — kant en klaar verkrijgbaar, vaak voor een kleine vergoeding of zelfs gratis. Daar maken veel prijsvechters gebruik van. Je krijgt dan wel een heel erg basic website in een generieke stijl. De meerwaarde van Logosnel.nl voor je website zit hem erin, dat wij rekening houden met je wensen. Zo krijg je de website die er precies zo uitziet zoals jij wilt. Je krijgt dus een site die helemaal aansluit bij je huisstijl.

 

…. zelfs onze eigen trots Logosnel.nl is gemaakt met WordPress i.c.m. Divi …. 

Al 30 jaar ervaring in webdesign

Wij maakten al websites voordat standaardpakketten hun entree deden. Daarom zijn we bij uitstek goed in het leveren van maatwerk. Samen met onze partner hebben we zo’n 30 jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van websites. We staan tot je dienst vanaf het eerste begin, als je niet meer hebt dan wat voorbeelden en wensen, tot de laatste puntjes op de i van het installeren en finetunen. Dan geven we het beheer van de website volledig in jouw handen. Heb je liever dat wij het beheer doen? Voor een maandelijks tarief verzorgen wij ook het onderhoud als je website eenmaal in de lucht is.

Een professionele vormgeving

Omdat we bij Logosnel.nl veel werken met logo’s, huisstijlen en grafische ontwerpen, kunnen wij deze expertise ook heel goed toepassen bij het maken van websites voor onze klanten. We komen op dezelfde manier tot een ontwerp van een site als bij een logo of huisstijl: op basis van voorbeelden, wensen en ideeën die je al hebt. Als je al een professionele, eigen huisstijl hebt, dan gebruiken we die natuurlijk. Met onze jarenlange ervaring ontwikkelen en vormgeven we tegelijkertijd. Eventueel kunnen we ook, voordat we gaan ontwikkelen, een ontwerp op maat voor je maken tegen een meerprijs.

WordPress voor een perfecte website

Tegenwoordig worden de meeste websites gemaakt en beheerd met een content management system, ofwel een cms. Een van de veruit meest populaire cms’en wereldwijd is WordPress, waar wij ook gebruik van maken. Het pakket is begonnen om eenvoudig zelf weblogs mee te maken, maar is in de loop der tijd uitgebreid en gegroeid tot een volwaardig pakket om een complete website mee in te richten en te beheren. Met alles erop en eraan wat je maar wilt. Een website in WordPress ziet er heel professioneel uit, kun je gemakkelijk zelf onderhouden, en is 100% toekomstbestendig.

Zelf de touwtjes in handen

Als je eenmaal je website hebt laten ontwerpen en bouwen door Logosnel.nl, dan krijg je daarna van ons helemaal zelf de controle over je website. Wij geven je het beheer over de content, stijl en gebruikers van het systeem. Heb je nog geen ervaring met het beheren van een website? Geen zorgen, WordPress werkt heel eenvoudig, en in het Nederlands. Bovendien is er een uitgebreide ondersteuning van de community aanwezig. Voor je het weet, plaats je in een handomdraai alle nieuwsberichten, events en foto’s die je wilt, en pas je bestaande content naar hartenlust aan.

Een website in stijl dankzij Divi

Naast alle technische en functionele mogelijkheden die WordPress biedt, is er de mogelijkheid om een op maat gemaakt, of juist een standaardthema te gebruiken, voor een vormgeving naar wens. Logosnel.nl kiest daarbij voor het Divi-thema. Veel meer dan een kant-en-klaar thema, is Divi eigenlijk een soort vormgevingsplatform om je huisstijl helemaal in op te kunnen nemen. Net als de technische motor van je site, WordPress, is Divi dus een standaardpakket, maar wel een waarbinnen we een hele eigen website voor je kunnen maken. Met Divi geniet je van de vele voordelen waar miljoenen andere, unieke websites al van profiteren.

Het voordeel van een betrouwbaar platform

Met WordPress en Divi heb je dus de vrijheid om helemaal naar eigen inzicht een unieke website te maken en vorm te geven. Maar daarnaast kun je ook vertrouwen op platforms die wereldwijd worden gebruikt en ondersteund. Ze blinken uit in gebruiksgemak en stabiliteit, en worden ook steeds doorontwikkeld door professionele ontwikkelaars. Je bent dus altijd verzekerd van de laatste versie met de nieuwste mogelijkheden. Dit beheer kun je natuurlijk ook aan ons overlaten. Zo kun jij je richten op waar je het beste in bent: het runnen van je bedrijf.

Modulair en uitbreidbaar

Een systeem zoals WordPress heeft nog een belangrijk voordeel: het is modulair uit te breiden. Dat doe je door zogenaamde plug-ins te installeren. Plug-ins zijn als het ware kleine softwarepakketjes die de mogelijkheden van jouw WordPress uitbreiden. Er zijn duizenden plug-ins, die variëren van systeem- en veiligheidsverbeteringen tot extra functies voor de gebruiker van je site, zoals social-mediakoppelingen. Wij gebruiken voor de installatie een aantal plug-ins, zoals voor een sneller ladende website en extra veiligheid. Maar je zult ook zelf snel alle mogelijkheden van WordPress en plug-ins ontdekken als je aan de slag gaat.

Opbouw van je website

Misschien heb je al ideeën over wat er allemaal op je website moet komen. In onze ervaring hebben de meeste websites van een bedrijf een aantal vaste onderdelen. Dit zijn dan ook de onderdelen die we standaard opleveren als we een website voor je gaan ontwikkelen. Voor de content kun je natuurlijk het beste zelf zorgen. Dit zijn de pagina’s die we standaard voor je maken:

 • Een overzichtelijke homepage;
 • Een pagina met informatie over je bedrijf;
 • Een overzicht van de producten en/of diensten die je aanbiedt;
 • Een portfolio zodat je natuurlijk kunt laten zien waar je trots op bent;
 • De mogelijkheid om een onbeperkt aantal extra tekstpagina’s te maken;
 • Een pagina met contactinformatie en/of een formulier waarmee klanten je rechtstreeks kunnen benaderen.

De homepage en navigatie

De homepage is de plek waar de meeste bezoekers binnenkomen. Vanaf hier willen ze snel de informatie die ze zoeken, kunnen vinden. Het is dus heel belangrijk dat de homepage, en de navigatiemenu’s, heel overzichtelijk zijn. Met WordPress is het heel gemakkelijk om je homepage zo in te delen, dat de belangrijkste elementen goed opvallen. Bovendien raken je bezoekers dankzij uitgebreide navigatiemenu’s niet snel de weg kwijt. Ze zien snel en duidelijk waar ze kunnen vinden wat ze willen weten. Bovendien zien deze menu’s er professioneel en mooi uit, en integreren ze goed in de stijl van je website.

Je website is ook bruikbaar op telefoon of tablet

De tijd dat mensen alleen op een computer naar je website gingen kijken, is voorbij. Meer dan ooit worden websites bezocht vanaf mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Dat stelt speciale eisen aan een site. De layout moet zich goed kunnen aanpassen aan een wisselende schermgrootte. Bovendien moet een website er goed uitzien rechtop, als in landscape-modus. Daarom maken wij sites met een responsive design, die er op elk apparaat goed uitzien. Op een kleiner scherm klapt het menu elegant in, en vloeien de belangrijke tekstelementen netjes en duidelijk in beeld. Zo kunnen je klanten je website altijd goed gebruiken, zowel van achter de computer als onderweg.

Bescherming tegen hackers

Als je een website hebt, geef je jezelf bloot aan de mogelijkheid om gehackt te worden. Hackers kunnen ongewenste content op je website zetten. Of ze voeren een DDoS-aanval uit, zodat je website plat komt te liggen. Of erger: ze stelen gevoelige informatie. Maar geen nood: wij helpen je met het opzetten van een zo veilig mogelijke WordPress-site. Met een unieke gebruikersnaam en sterk wachtwoord, software die altijd up-to-date is en altijd een back-up ben je zo goed als maar kan beschermd tegen kwaadwillenden.

Voorkom spam met CAPTCHA

Een contactformulier op je site is een gebruiksvriendelijke en toegankelijke manier voor je klanten om je te benaderen. Maar helaas, de mogelijkheden van een contactformulier worden nogal eens door (automatische) spammers gebruikt, waardoor je het risico loopt dat je inbox volloopt met ongewenste berichten. Gelukkig heeft WordPress allerlei plug-ins beschikbaar om dat te voorkomen. Van automatische berichtenfilters tot CAPTCHA-formulieren, je vindt bij onze WordPress-sites alle tools die je nodig hebt om de inbox van je website spamvrij te houden.

Altijd een snel ladende website

Heb je ook wel eens op een pagina geklikt van een website, waarbij het laden zo lang duurde dat je dacht: laat maar? Je wilt natuurlijk niet dat jouw website langzaam laadt. Niet alleen gebruikers laten het dan afweten, het is ook slecht voor je vindbaarheid in zoekmachines. Langzaam laden kan vele, diverse oorzaken hebben, maar is relatief makkelijk te voorkomen. Daarom heeft WordPress plug-ins beschikbaar die, door middel van de cache, ervoor zorgen dat iedere pagina op je website snel kan laden.

Houdt zelf alle statistieken bij

Als je een website hebt, wil je natuurlijk graag weten hoe deze presteert. Hoeveel bezoekers krijg je gemiddeld? Welke pagina’s zijn het populairst, en welke niet? Waar klikken mensen het meeste op? Al deze statistieken, en nog veel meer, kun je gemakkelijk zelf bijhouden met online tools van Google. Wij melden je nieuwe site aan bij Google Analytics en bij Google Search Console. Met deze online tools kun je, helemaal gratis, alles zien over hoe je website het doet. Ook kun je, dankzij gerichte en duidelijke tips, je site optimaliseren om nog meer bezoekers te trekken.

De voorbereiding

Wat kun je zelf van tevoren doen om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk je site hebt? Hoe meer informatie en materiaal wij hebben, hoe eerder we precies de website die je wilt kunnen maken. Daarom is het handig als je in ieder geval zelf een inhoudsopgave voorbereidt: welke pagina’s en teksten wil je plaatsen, en waar? Ook helpt het erg veel als je zelf beeldmateriaal, zoals foto’s, levert voor gebruik op de site. Ook kunnen wij goed uit de voeten als je ons voorbeelden laat zien van andere websites die jou aanspreken. Al deze input vertalen wij naar een professionele, unieke website.

 

 

Prijzen

Kosten website ontwikkeling

Als je kiest voor Logosnel.nl, krijg je na 3 tot 4 weken een complete website helemaal naar je wensen. Voor een bedrag van € 995,- € 795,- exclusief btw maken wij, op basis van jouw input, de website op maat. Daar vallen alle nodige correctierondes onder, want wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom betaal je ook niet het hele bedrag vooraf, maar slechts de helft. De resterende 50% hoef je pas te voldoen na oplevering van de website. Heb jij ook interesse in een professionele en unieke site? Neem dan snel contact met ons op.

Hosting

Wij hosten de websites welke we maken graag zelf. Zo houden we controle want we kunnen er altijd makkelijk bij. Ook kunnen we op deze manier het onderhoud van de website gemakkelijk uitvoeren en inrichten. We bieden een aantal mogelijkheden;

 

 • Basic hosting
  • Wanneer geschikt; Je hebt al een domeinnaam ergens anders geregistreerd
  • Supersnelle Hosting
  • SSL beveiliging
  • Onderhoud, updates en back-ups verzorg je zelf
  • € 7,99 exclusief btw per maand (jaarlijks vooruitbetaald)
 • Standaard hosting
  • Wanneer geschikt; Je hebt nog geen domeinnaam en webhosting
  • Inclusief .nl, .be of .com domeinnaam
  • Supersnelle Hosting
  • SSL beveiliging
  • 10 GB Webhosting
  • 10 e-mailadressen
  • 5 GB e-mail opslagruimte
  • webmail omgeving
  • 10 GB dataverkeer
  • e-mail spamfilter
  • € 14,99 exclusief btw per maand (jaarlijks vooruitbetaald)

Hosting en onderhoud

In principe maken wij een website volgens afspraak en wensen, en dragen het beheer bij oplevering helemaal aan je over. Maar het kan zijn dat je het onderhoud liever uitbesteed. Dat kun je ook aan ons uitbesteden. Wij weten immers precies hoe je site in elkaar zit, en wat er nodig is.

Voor dit onderhoud rekenen we slechts € 24,99 per maand. Wat krijg je voor dit tarief? Wij houden het WordPress-systeem up-to-date en zorgen voor back-ups. Ook krijg je iedere maand een half uur werktijd om eventuele gewenste wijzigingen uit te laten voeren. Zie verdere specificatie:

 

 • Standaard onderhoud en hosting
  • Wanneer geschikt; Je wilt geen omkijken hebben en er zeker van dat je website en het systeem op de achtergrond up-to-date is en blijft
  • Iedere maand een half uur werktijd voor eventuele gewenste wijzigingen aan je website
  • Inclusief .nl, .be of .com domeinnaam
  • Supersnelle Hosting
  • SSL beveiliging
  • Periodieke technische updates
  • Periodieke CMS updates
  • Dagelijkse website backups
  • Dagelijkse e-mail backups
  • 10 GB Webhosting
  • 10 e-mailadressen
  • 5 GB e-mail opslagruimte
  • webmail omgeving
  • 10 GB dataverkeer
  • e-mail spamfilter
  • € 24,99 exclusief btw per maand (jaarlijks vooruitbetaald)