3D huis ontwerp laten maken

3D huis ontwerp laten maken / floorplan

Tijdelijk niet beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Wil je een 3D huis ontwerp laten maken of een floorplan laten ontwerpen? Logosnel.nl levert beide producten snel en tegen zeer voordelige tarieven. Onze ontwerpen zijn heel geschikt voor appartementen, hotels, restaurants, huizen en kantoren. Het ontwerp is voor commercieel gebruik en wordt geleverd inclusief meubilair.

Voordelig ontwerp en onbeperkte revisies

De kosten voor een ontwerp bedragen 199 euro excl. btw per etage. Je ontvangt 3 hoge resolutie foto’s. De ontwerpen worden gemaakt door ons team van professionele en ervaren designers. Op het concept dat we aanleveren mag je onbeperkt feedback geven. Klanttevredenheid is voor ons namelijk heel belangrijk en wij zijn pas tevreden als het ontwerp voor 100% naar wens is.

Waarom een ontwerp of floorplan?

Zowel een floorplan (plattegrond) als een 3D ontwerp geven potentiële kopers heel veel nuttige informatie over de indeling en de oppervlakte van een huis of ander gebouw. Een 3D model is bovendien een heel tastbaar voorbeeld en spreekt doorgaans meer aan dan een tekening in een brochure. Onze ontwerpers maken designs van topkwaliteit die een eventueel verkoopproces zeker zullen ondersteunen.

Waarom Logosnel.nl?

Het voordeligste grafisch design van Nederland vind je bij Logosnel.nl. Niet alleen onze floorplans en 3D ontwerpen voor huizen zijn scherp geprijsd, maar ook de andere producten die we leveren. Ondanks de lage tarieven leveren we altijd topkwaliteit en kunnen we de eerste concepten snel leveren. Vele bedrijven in binnen- en buitenland hebben de voordelen van Logosnel.nl al ontdekt. Zowel aan grote als aan kleinere bedrijven hebben we al grafisch ontwerp geleverd. De voordelige tarieven maken het ook voor startende ondernemers of bedrijven met kleine budgetten haalbaar om professioneel design te krijgen.

Onze producten

Naast de 3D modellen en floorplans kunnen we nog vele andere producten leveren. Zo is Logosnel.nl de snelste ontwerper van logo’s binnen Nederland en België. Het eerste ontwerp voor een logo kun je (op werkdagen) al in 24 uur verwachten. Het logo kost 99 euro excl. btw en je mag hier onbeperkt feedback op geven, zonder dat je hiervoor meer hoeft te betalen. Wij zijn namelijk tevreden als jij dat ook bent. Logosnel.nl ontwerpt ook complete huisstijlen voor bedrijven. De kosten hiervoor zijn slechts 119 euro excl. btw en ook op dit ontwerp mag je onbeperkt feedback geven. Verder kun je bij ons onder andere verscheidene soorten drukwerk, boekomslagen, banners, social media design, infographics, mockups, productverpakkingen en -labels laten ontwerpen. Het is altijd verstandig om voor grafisch ontwerp een ervaren designer in de arm te nemen om een professioneel resultaat te garanderen.

Op zoek naar een ander product?

Heb je een opdracht voor grafisch design, maar heb je het betreffende product niet op onze website kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. Wij zijn namelijk is staat om grafisch ontwerp op maat te bieden, ook als het gaat om producten die niet op de website staan. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan billboards en roll up banners. De kans is dus groot dat we ook jouw opdracht kunnen aannemen. Ook hiervoor geldt dat altijd werken tegen de scherpste tarieven.

Contact met ons opnemen?

Wil je een opdracht bij ons plaatsen? Of wil je wellicht eerst nog wat meer informatie of advies over onze producten? Dan kun je op verschillende manieren contact met ons opnemen. Je kunt ons telefonisch bereiken of het aanvraagformulier op de website invullen. Het team van Logosnel.nl helpt je graag verder. We kunnen je adviseren over welke vormen van grafisch ontwerp geschikt zijn voor jouw bedrijf en waar je aan moet denken bij het aanleveren van de opdracht. Zo komen we samen tot het beste resultaat.