Logo concept uitverkoop, € 59!

Een uniek en goedkoop logo voor € 59,-

Met onze dienstverlening maken wij een grote hoeveelheid logo concepten. Wanneer een klant een logo bij ons aanvraagt maken wij twee tot vier logo concepten waaruit onze klant mag kiezen. Een groot deel van deze ontwerpen komen echter niet verder dan een eerste conceptronde. En dat is natuurlijk zonde om op onze ‘digitale plank’ te laten liggen. Daarom hebben we besloten om een selectie van deze logo’s voor een extra scherpe prijs te verkopen. Op deze pagina treft u onze huidige en continue wisselende selectie aan. De logo’s zijn allen voorzien van een naam welke enkel als voorbeeld dient.

De spelregels

De prijs voor deze logo’s bedraagt € 59,- exclusief btw. Uiteraard maken we het logo geheel passend voor u. Denk aan het invoegen van uw eigen bedrijfsnaam, uw slogan en uw huisstijl-kleuren.

  • Elk logo is uniek. Wij verkopen deze concepten maximaal één keer.
  • We veranderen de naam naar uw bedrijfsnaam
  • We voegen wanneer gewenst uw slogan toe
  • We passen de kleuren naar wens aan

Wees er wel snel bij om te voorkomen dat het logo welke u wilt hebben net verkocht is. Wij proberen deze pagina continue up-to-date te houden maar in de praktijk kan het gebeuren dat het logo van uw wens net verkocht is.

Aanvragen

Wilt u één van deze logo’s hebben? Gebruik het aanvraagformulier onderaan deze pagina. Elk logo is voorzien van een nummer, deze vult u in bij het aanvragen.

Om misbruik te voorkomen en om u de zekerheid te bieden dat elk logo 100% uniek is en blijft ontvangt u van ons na de aanvraag een bevestiging met daarbij een factuur. Na het voldoen van de factuur (via iDeal of bankoverschrijving) passen we het logo aan en leveren deze aan u op in alle benodigde bestandsformaten (zowel druk klare vectorbestanden maar ook natuurlijk rasterbestanden in zowel hoge als lage resolutie). In sommige gevallen volgt er eerst een controleronde ter beoordeling voordat we het logo opleveren.

De concepten

Logo concept bestellen

Uw keuze

Uw verdere contact- en facturatiegegevens

Bevestigen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en ben mij er volledig van bewust dat ik een betaalverplichting aan ga.
Algemene voorwaarden LogoSnel.nl (Let op! Opent in een nieuw venster/tab.)

We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen.