Logo ontwerp Den Haag

Logo ontwerp Den Haag

Elk bedrijf heeft een goed logo nodig. Een sterk bedrijfslogo zorgt voor herkenbaarheid en draagt bij aan het imago van een merk. Wil je een logo laten ontwerpen in Den Haag? Het kan simpeler en sneller: bestel je nieuwe bedrijfslogo online bij Logosnel.nl. Je neemt simpelweg contact met ons op, vertelt waar je naar op zoek bent en wij kunnen vaak al de volgende dag een logo aan je leveren. En dat voor een scherp tarief en met 100% tevredenheidsgarantie.

Scherp tarief en betaling achteraf

Het laten creëren van een nieuw bedrijfslogo hoeft gelukkig niet veel te kosten. Bij Logosnel.nl betaal je per logo 99 euro exclusief btw. Je krijgt van ons twee ontwerpvoorstellen. Je kiest het ontwerp dat jij het beste vindt en dat werken we dan verder uit. Je betaalt pas achteraf, als het bedrijfslogo volledig naar wens is.

100% tevredenheid

We weten hoe belangrijk een logo is voor een bedrijf. Daarom willen we dat al onze klanten 100% tevreden zijn over het ontwerp. Het is de bedoeling dat een bedrijfslogo net zo lang mee kan gaan als het bedrijf zelf, dus dan moet je er wel echt blij mee zijn. Bij Logosnel.nl mag je onbeperkt revisies doorgeven. We passen het ontwerp aan totdat jij aangeeft dat je helemaal tevreden bent. Voor de aanpassingen worden geen extra kosten gerekend.

Levering in 24 uur

Op zoek naar het snelste logo ontwerp Den Haag? Logosnel.nl is zelfs de snelste leverancier van logo’s in heel Nederland en België. Op werkdagen kunnen we de twee ontwerpen al in 24 uur aan je opleveren als je gebruik maakt van onze 24-uursservice. Wel zo prettig als je haast hebt of gewoon erg nieuwsgierig bent naar de eerste ontwerpen.

Onze werkwijze

Het proces is heel eenvoudig. Als je een bedrijfslogo nodig hebt neem je contact met ons op. Het maakt niet uit of je al precies weet wat je wilt of dat je nog maar een vaag beeld hebt. Wij denken graag met je mee. Wel is het handig als je alvast wat voorbeelden uitzoekt van kleuren en bedrijfslogo’s die jou aanspreken, zoals van concurrenten. Dan hebben onze ontwerpers een paar richtlijnen. Met jouw input gaan ze aan de slag en krijg je in 72 uur tenminste twee ontwerpen om uit te kiezen. We werken aan het bedrijfslogo totdat jij vindt dat het klaar is, daarna leveren we het definitieve ontwerp op. Je ontvangt het in verschillende bestandsformaten. Je betaalt altijd achteraf.

Waarom uitbesteden?

Het is verstandig om het laten ontwikkelen van een bedrijfslogo over te laten aan professionele designers. Hier komt namelijk nog heel wat kennis en ervaring bij kijken. Zij hebben verstand van de impact van kleuren, weten hoe je een uniek en herkenbaar bedrijfslogo maakt en aan welke eisen het logo verder nog moet voldoen. Probeer daarom niet zelf een bedrijfslogo te maken, maar besteed het uit. Maar waarom zou je een logo laten ontwerpen in Den Haag als het bij ons ook gemakkelijk online kan? Online bestellen scheelt je tijd en geld, dus neem vandaag nog contact met ons op.

Stel ons je vraag