Logo ontwerp Groningen

Logo ontwerp Groningen

Op zoek naar een ontwerper van bedrijfslogo’s in Groningen? Je kunt een logo laten ontwerpen in Groningen, maar het is nog gemakkelijker om je nieuwe logo online te bestellen. Logosnel.nl levert op maat gemaakte logo’s voor elk bedrijf tegen scherpe tarieven. Op basis van jouw input gaan onze designers voor je aan de slag. Vaak kunnen we de volgende dag al de eerste ontwerpen laten zien. En jij hoeft er de deur niet voor uit.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Hoewel we professionele designers in dienst hebben is het helemaal niet duur om bij ons een logo te laten ontwerpen. Je hebt al een logo voor 99 euro (exclusief btw). Voor dit tarief ontvang je twee voorstellen waarvan je er een kunt kiezen om mee verder te werken. We passen dit dan aan tot het geheel naar wens is. Voor die aanpassingen worden geen extra kosten in rekening gebracht. De betaling hoef je ook pas achteraf te doen.

Onbeperkte revisies

Wij willen graag dat onze klanten 100% tevreden zijn over hun bedrijfslogo. Daarom mag je bij ons net zo lang feedback geven totdat jij kunt zeggen dat het logo volledig naar wens is. Jij bepaalt dus wanneer het bedrijfslogo af is en pas dan betaal je. Er wordt geen meerprijs gerekend voor het maken van aanpassingen. Je weet dus vooraf waar je aan toe bent en weet zeker dat je een product overhoudt waar je helemaal content mee bent.

Snelste logoleverancier

Waarom zou je voor een logo ontwerp Groningen bezoeken als de snelste logoleverancier gewoon online te vinden is? Logosnel.nl is namelijk de snelste leverancier van logo’s in Nederland en in België. We leveren op werkdagen al in 72 uur twee ontwerpen op. Sneller wordt het dus niet.

Start van de opdracht

Een logo laten ontwerpen in Groningen is dus niet nodig, dien gewoon een opdracht in bij Logosnel.nl. Je hoeft hiervoor alleen even contact met ons op te nemen en je wensen of eisen door te geven. Het is handig als je al een beeld hebt van wat je wilt, maar dit is niet noodzakelijk. Onze ervaren ontwerpers denken met je mee en kunnen je adviseren. Je kunt vooraf wel alvast wat voorbeelden van logo’s en kleuren verzamelen die jou aanspreken, om de designers een idee te geven van wat je mooi vindt. Daarbij is het wel belangrijk dat dit past bij de branche waarin je actief bent. Het logo moet immers uitstralen waar het bedrijf voor staat.

Uitwerking en afronding

Met jouw input gaat een van de ontwerpers aan de slag. In 72 uur (op werkdagen) ontvang je twee ontwerpen. Je mag er daarvan een kiezen om te behouden of verder aan te passen. We doen aanpassingen totdat jij compleet tevreden bent en rekenen daarvoor geen extra kosten. Daarna ontvang je het uiteindelijke logo in diverse bestandsformaten. Zoals gezegd hoef je pas achteraf te betalen.

Contact opnemen

Heb je vragen of wil je een opdracht plaatsen? Ons team helpt je met plezier verder, dus neem vandaag nog contact met ons op.

Stel ons je vraag