Mockup ontwerpen

Mockup ontwerpen

Mock up ontwerp

 

Een mockup wordt ook wel een dummy of proefexemplaar genoemd. Het is een model van een ontwerp of product dat tijdens de ontwerp- of productfase wordt gemaakt. Het model kan op ware grootte worden gemaakt of op schaal. Mockups zijn handig om te kunnen laten zien tijdens productpresentaties of -demonstraties en voor marketingdoeleinden. Het maakt een product immers heel tastbaar. Logosnel.nl kan heel snel en voordelig een mockup ontwerpen.

Scherp tarief & snelle levering

 

Mock up

Bij Logosnel.nl kun je al voor 129 euro een professionele mockup laten ontwerpen. Na het indienen van de opdracht kunnen onze ontwerpers al in drie werkdagen het eerste concept opleveren. Vaak kunnen we zelfs nog sneller werken. Handig, als je onverwacht een productpresentatie op korte termijn moet geven. Ondanks de snelle service en lage prijzen leveren we altijd topkwaliteit. Klanttevredenheid is voor ons namelijk heel belangrijk.

Goed om te weten

 

Een mockup is echt een model en geen werkend prototype. Een mockup ontwerpen doe je vooral om een concept tastbaar te maken. Een echt ontwerp spreekt vaak meer aan dan hetzelfde ontwerp op papier. Juist doordat een proefexemplaar er zo echt uitziet kan dit voor klanten of gebruikers weleens verwarrend zijn. Het is daarom goed om voor de duidelijkheid altijd even te vermelden dat het niet gaat

Mockup ontwerp

om een werkend product. Een ander voordeel van het laten maken van een mockup is dat je op deze manier soms ook ontwerpfouten of communicatiefouten op het spoor komt. Wanneer je in een vroeg stadium fouten ontdekt bespaart dit later mogelijk veel geld.

Voordeligste grafisch ontwerp

Logosnel.nl heeft het voordeligste grafisch ontwerp van Nederland. Niet alleen onze mockups zijn scherp geprijsd, maar ook onze andere producten. We hebben al vele bedrijven in binnen- en buitenland voorzien van voordelig grafisch design. Zowel grote als kleinere bedrijven nemen ontwerpen bij ons af. Dankzij onze scherpe tarieven is het ook voor kleine of startende bedrijven haalbaar om professioneel grafisch ontwerp bij ons af te nemen.

Andere producten

Naast mockups kunnen we heel veel andere producten leveren. Zo zijn we de snelste leverancier van logo’s in Nederland en België. Het eerste concept voor een nieuw logo kun je op werkdagen al in 24 uur ontvangen. Een logo kost slechts (vanaf) 99 euro en je mag onbeperkt revisies doorgeven. Logosnel.nl kan ook een complete huisstijl voor je bedrijf ontwerpen voor 119 euro. Ook op het ontwerp van een huisstijl mag je onbeperkt feedback geven. Naast deze diensten leveren we onder andere ook diverse soorten drukwerk, banners, social media design, infographics, boekomslagen, productverpakkingen en productlabels.

Verzoek op maat?

Als je een vorm van grafisch design nodig hebt dat niet op onze website vermeld staat, neem dan contact met ons op. We leveren namelijk design op maat tegen de allerscherpste tarieven. Je kunt bij ons bijvoorbeeld ook billboards en roll-up banners bestellen. Als je wilt weten of we ook met jouw opdracht uit de voeten kunnen, dan kun je ons bellen of het aanvraagformulier op de website invullen.

Meer informatie of vragen?

Wil je een opdracht plaatsen voor het ontwerpen van een mockup of een van onze andere producten, neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier op de website of neem telefonisch contact op. Als je nog vragen hebt of graag meer informatie wilt over onze diensten, dan kun je ons team op dezelfde manier bereiken. We helpen je graag verder en kunnen je adviseren over welke producten voor jouw bedrijf geschikt zijn en aan welke eisen ieder ontwerp moet voldoen om zo succesvol mogelijk te kunnen worden ingezet. We vertrouwen erop dat we ook jouw bedrijf van het beste grafisch ontwerp kunnen voorzien.