Posters zijn een interessante manier om tegen geringe kosten onder de aandacht te komen bij veel mensen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld worden gebruikt om een event aan te kondigen of worden gebruikt bij een posterpresentatie. Bij Logosnel.nl kun je voordelig en snel een poster laten ontwerpen. Doordat we zo snel werken, kun je altijd inspelen op actuele ontwikkelingen of ons inhuren als je op korte termijn posters nodig hebt. We hebben ervaren designers die altijd posters kunnen ontwerpen die geheel aan jouw wensen en doelen voldoen.

Scherp tarief

Bij Logosnel.nl kun je al voor 99 euro een poster laten ontwerpen. We zijn dan ook de voordeligste leverancier van grafisch ontwerp in Nederland. Ondanks de lage prijzen leveren we altijd topkwaliteit. Daarbij is het belangrijk dat jij volledig tevreden bent met het ontwerp, want wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Snel geleverd

Soms heb je op korte termijn posters nodig. Dan heb je een leverancier nodig die snel kan opleveren. Logosnel.nl kan al binnen drie werkdagen het eerste concept aanleveren. Vaak zijn we zelfs nog sneller. Ook in deze korte tijd kunnen wij unieke en professionele posters ontwerpen, die volledig aan jouw wensen voldoen. Uiteraard zijn er voor de posters diverse afmetingen mogelijk. Wij kunnen je hierin zo nodig adviseren.

Wat is een goede poster?

Het lijkt misschien eenvoudig om een poster te maken, maar om er een succes van te maken moet je met een aantal zaken rekening houden. Ten eerste moet de poster opvallen, anders lopen mensen eraan voorbij. De tekst moet goed leesbaar zijn, ook van een grotere afstand. De inhoud van de tekst moet kort en helder zijn. In enkele woorden moet de boodschap duidelijk zijn. De tekst wordt meestal ondersteund door een aansprekende afbeelding. Laat altijd duidelijk zien wie de afzender is van de boodschap, dus vermeld de bedrijfsnaam inclusief logo en website. Afhankelijk van het precieze doel vermeld je ook de eventuele datum van een evenement, toegangsprijzen of productprijzen, de locatie en waar meer informatie gevonden kan worden. Het uiteindelijke doel van de poster is natuurlijk om mensen nieuwsgierig te maken en aan te zetten tot actie.

Waarom een designer inhuren?

Zoals je hebt gelezen komt er best veel kijken bij het ontwerpen van een goede poster. Een ervaren ontwerper is op de hoogte van dit soort eisen en kan bovendien een aansprekende, professioneel ogende poster maken. Als je een poster laat ontwikkelen door een leek, dan is het resultaat vaak onprofessioneel met als gevolg dat het bedrijf onbetrouwbaar overkomt en mensen zich niet aangesproken voelen. Daarom is het altijd verstandig om een professional in te huren bij het maken van posters en ander drukwerk.

Vragen of opdracht plaatsen?

Heb je nog vragen over het laten ontwerpen van posters of over een van onze andere producten? Dan kun je contact opnemen via het aanvraagformulier op de website. Als je een opdracht wilt plaatsen, dan kun je eveneens gebruik maken van het aanvraagformulier of telefonisch contact opnemen. Logosnel.nl heeft al vele bedrijven in binnen- en buitenland geholpen bij het maken van voordelig grafisch ontwerp. Vanwege onze scherpe tarieven kunnen ook bedrijven met kleinere budgetten bij ons terecht.

Product nodig dat niet op de website staat?

Ben je op zoek naar een specifiek product, maar heb je het op de website niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Logosnel.nl biedt namelijk design op maat tegen de scherpste tarieven, dus de kans is groot dat we ook jouw gewenste product kunnen leveren. Zo kunnen we bijvoorbeeld billboards en roll up banners ontwerpen. Neem dus gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.