visitekaartje ontwerp

Visitekaartjes zijn een handige manier om snel je gegevens aan een potentiële klant, zakenpartner of leverancier te geven. Je geeft met een visitekaartje ook meteen een indruk af van jou en het bedrijf dat je representeert. Het is daarom belangrijk dat je altijd een setje professioneel ontworpen visitekaartjes bij je hebt als je gaat netwerken of een zakelijk bezoek hebt. Een visitekaartje laten ontwerpen kan al heel voordelig en het kan je veel opleveren.

 

Voordelig ontwerp

Bij Logosnel.nl kun je terecht voor het voordeligste grafisch ontwerp van Nederland. We hebben al vele bedrijven in binnen- en buitenland geholpen met grafisch ontwerp. Vanwege onze scherpe tarieven kunnen kleinere bedrijven en starters ook bij ons terecht voor een professioneel ontwerp. Al voor 69 euro heb je een set visitekaartjes ontworpen naar jouw wensen en huisstijl.

visitekaartjeVoorstel binnen drie werkdagen

Logosnel.nl is niet alleen voordelig, maar we leveren onze ontwerpen ook snel op. Na jouw aanvraag ontvang je het eerste voorstel al binnen drie werkdagen, vaak zelfs nog sneller. Of het nou druk is of niet, wij staan voor je klaar om snel voor je aan de slag te gaan. We leveren altijd dubbelzijdige ontwerpen op.

Onbeperkt revisies

We hopen natuurlijk dat je meteen tevreden bent met het ontwerp, maar bij Logosnel.nl mag je altijd onbeperkt revisies indienen. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat bent. Je mag net zo lang feedback geven als nodig, die wij dan zonder meerprijs doorvoeren. Pas als het ontwerp 100% naar wens is, dan zijn de visitekaartjes af. Je ontvangt ze dan inclusief HQ-printbestanden. Ieder ontwerp is uniek en voldoet desgewenst geheel aan de huisstijl van je bedrijf.

Wat zet je op je visitekaartje?

Een goed visitekaartje laat zien wie je bent, wat je doet en voor welk bedrijf. De informatie moet ook helder zijn voor mensen die je nog niet persoonlijk hebt ontmoet. Een visitekaartje moet meteen uitstralen wat je doet. Afbeeldingen, zoals een logo, ondersteunen deze boodschap. Zorg dat het ontwerp van het visitekaartje past bij het bedrijf. Een creatief bedrijf doet er goed aan om een creatief visitekaartje te kunnen laten zien, terwijl voor een accountantskantoor iets degelijkers beter werkt. Als je een slogan of sterke USP’s hebt, dan kun je deze ook op de visitekaartjes vermelden.

Waarom uitbesteden?

Sommige mensen proberen om zelf hun visitekaartjes te ontwerpen, maar hebben er in feite niet voldoende verstand van. Dit levert kaartjes van matige kwaliteit op, die geen professionele uitstraling hebben. Een dergelijk kaartje nodigt natuurlijk een stuk minder uit om contact op te nemen. Laat je visitekaartjes voor het beste resultaat daarom altijd ontwerpen door een ervaren designer.

visitekaartjes

Meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je een opdracht plaatsen? Neem dan contact met ons op door het aanvraagformulier in te vullen of door ons te bellen. De medewerkers van Logosnel.nl staan voor je klaar en denken graag met je mee. We bieden een breed scala aan grafisch design tegen aantrekkelijke prijzen. Ook als je nog niet precies weet wat je nodig hebt en wat je wensen zijn kun je gerust contact met ons opnemen. Onze ervaren ontwerpers voorzien je graag van advies.

Ander ontwerp nodig?

Logosnel.nl ontwerpt meer dan alleen visitekaartjes en logo’s. Heb jij een product nodig dat je niet op de website hebt gezien? De kans is groot dat wij dit ook voor je kunnen maken. Zo maken we bijvoorbeeld ook billboards en roll up banners. Neem gewoon even contact met ons op met jouw vraag. Logosnel.nl biedt design op maat tegen de allerscherpste prijzen en levert altijd snel, dus bij ons slaag je altijd. Neem dus vandaag nog contact met ons op.