Waarom zijn jullie zo goedkoop?

Laten we eerst de mythe ontkrachten dat een goedkoop logo laten ontwerpen gelijk staat aan kiezen voor inferieure kwaliteit. Daarvoor kunnen we een simpele test doen: rangschik de logo’s van Accenture, BP, Google en Nike maar eens op kwaliteit. Grote kans dat deze volgorde anders is dan een rankschikking op prijs. De logo’s van BP en Accenture kostten (naar schatting) respectievelijk 211 en 100 miljoen dollar. Nike en Google hebben bijna niets neergeteld voor hun logo’s. Een logo laten maken voor lage kosten hoeft dus niet automatisch minder kwaliteit op te leveren.

Van idee naar professioneel logo

Hoe gaat een bedrijfslogo laten ontwerpen in zijn werk, en hoe kan dit goedkoop? Met andere woorden, waar zitten de kosten van logo ontwerp? De eerste stap is het idee. Hoe een logo eruit moet komen te zien, wordt bepaald door factoren zoals bedrijfs- of merknaam, huisstijl, eventuele slogan, en bepaalde waarden die je wilt uitdragen. Het is de taak van een ontwerper om dit alles te vatten in een simpel en krachtig beeldmerk: het logo. Natuurlijk gaat dit niet (altijd) zomaar in een keer goed. Het ontwerp van een logo doorloopt een aantal herzieningen, totdat het precies goed is.

100% tevreden een logo laten maken

In één keer een logo laten ontwerpen dat net zo goed is als dat van Nike voor bijna niets, is een kans van één op miljoenen. Het is natuurlijk fantastisch als het lukt, maar daar kan niemand van uitgaan. In plaats daarvan krijg je bij ons 100% tevredenheidsgarantie voor het scherpe tarief van 99 euro (exclusief btw). Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit die onze ervaren ontwerpers leveren, dat je net zolang om een nieuwe versie mag vragen tot je helemaal tevreden bent. Bovendien krijg je, gegarandeerd, binnen drie werkdagen een eerste concept.

Lage prijs logo ontwerp door ervaring

Logosnel.nl heeft meer dan 15 jaar ervaring in de grafische sector. Dat betekent dat we kunnen putten uit een heel groot netwerk van professionele ontwerpers, waardoor we snel kunnen leveren voor een scherp tarief. We garanderen altijd een eerste concept binnen drie werkdagen, vaak al sneller, en tegen bijbetaling van € 50,- leveren we al met spoed, binnen één werkdag, het eerste concept. Extra geld vragen voor nieuwe versies hoeft niet, want door onze ervaring kunnen we snel en vakkundig 100% tevredenheid garanderen.

Logo ontwerp kosten besparen door snel schakelen

Vanaf de eerste besprekingen tot de laatste puntjes op de i in de feedback: een bedrijfslogo laten ontwerpen betekent ook veel communiceren. Bij logosnel.nl leggen we het projectmanagement en alle communicatie niet neer bij de vormgevers. Zo kunnen deze zich helemaal concentreren op waar ze goed in zijn: het ontwerpen van jouw perfecte logo. Minder werk voor de vormgevers betekent ook dat we kunnen inkopen tegen scherpere tarieven.

Professionele huisstijl laten maken voor iedereen

Iedere ondernemer, groot of klein, heeft behoefte aan een professioneel ontworpen huisstijl en logo. Een professionele huisstijl laten ontwerpen schrikt veel kleinere ondernemers af die daar hoge kosten voor verwachten. Bij logosnel.nl zijn we juist gericht op mkb-bedrijven en op startende ondernemers, en willen ook deze doelgroep professioneel logo ontwerp bieden tegen lage kosten. Dit kunnen wij door geen overdreven ontwerpprocessen te gebruiken. Met ons netwerk van vormgevers kun je snel, efficiënt en goedkoop een logo laten ontwerpen, doordat we over de nodige ervaring beschikken.

Je logo laten maken door een netwerk van professionals

Bij logosnel.nl kun je je verzekeren van de beste vormgevers die voor jou een perfect logo maken. Ons netwerk van ontwerpers bestaat uit professionals in zowel Nederland als in het buitenland, zodat we voldoende capaciteit hebben om altijd snel en voordelig te leveren. Ook begrijpen we ondernemingen die, net als wij, internationaal opereren. Bij onze vormgevers kun je het perfecte logo of de perfecte huisstijl laten ontwerpen, of andere grafische uitingen, alles snel en tegen lage tarieven.

Klanttevredenheid staat voorop

Naast een lage prijs en snelle levering, streven wij naar ontwerpen waar onze klanten helemaal tevreden mee zijn. Zelfs als je na de zoveelste revisie nog niet helemaal tevreden bent, maken wij gewoon een nieuwe versie, op basis van je feedback. Dat kost jou niets extra. Dit doen wij voor een aantal producten, onder andere voor klanten die bij ons een logo laten maken of een huisstijl laten ontwerpen. Alleen als jij helemaal tevreden bent, zijn we klaar.

Goedkoop in prijs, niet goedkoop in uitstraling

Misschien denk je nog steeds dat alleen voor een flinke prijs logo ontwerp professioneel kan zijn. Toegegeven, er zijn vast genoeg voorbeelden van ondernemers die hun huisstijl laten ontwerpen door iemand binnen de onderneming die er geen verstand van heeft, wat vaak leidt tot een goedkope uitstraling. Je kunt je afvragen of de minieme kosten die je zo bespaart wel opwegen tegen het mogelijke verlies van klanten die afhaken door een onprofessionele uitstraling. Bij logosnel betaal je ook niet veel, maar krijg je wel een professioneel logo en huisstijl, gegarandeerd. Nog niet overtuigd? Bekijk dan eens ons portfolio.

Waarom voor een goedkoop logo kiezen

Nu we voldoende de mythes hebben ontkracht dat alleen dure logo’s goed zijn, en gratis of goedkope logo’s van inferieure kwaliteit, spreekt het voor zichzelf dat je voor een goedkoop logo kiest. Bij Logosnel.nl lever je niets in op kwaliteit, en gaan we net zolang door met ontwerpen tot je helemaal tevreden bent, en dat alles voor hetzelfde, lage tarief. Door onze jarenlange ervaring zijn we de perfecte partner waar je terecht kunt om snel, effectief en voordelig je perfecte logo of huisstijl te laten maken.

Meer dan alleen huisstijl en logo

Ben je gecharmeerd door onze voordelige en professioneel ogende logo’s en huisstijlontwerpen? Dan is het misschien goed om te weten dat we nog veel meer grafisch ontwerp doen. We maken ontwerpen voor zowel on- als offline gebruik, zoals banners en vignetten voor social media, maar ook infographics, mockups, productverpakkingen, flyers, visitekaartjes, en boekomslagen zijn bij ons mogelijk. Geïnteresseerd? Kijk snel verder onder het menu diensten, of neem contact met ons op.