Huisstijl laten ontwerpen

Heb je een nieuw bedrijf of kan je bestaande bedrijf wel een nieuwe huisstijl gebruiken? Logosnel.nl ontwerpt een complete huisstijl zeer snel en tegen scherpe tarieven. Het belang van een goede, sterke huisstijl wordt nog weleens onderschat. Echter, een huisstijl laten ontwerpen die helemaal past bij de organisatie en deze consistent doorvoeren is onder andere belangrijk voor het versterken van de naamsbekendheid en herkenbaarheid van het bedrijf. Het onderscheidt je van de concurrentie. Daarom wordt een huisstijl ook wel corporate identity of brand identity genoemd. Het omvat alle communicatie-uitingen, zoals bijvoorbeeld briefpapier, enveloppen en visitekaartjes.

Snelle levering

Het ontwerpen van een huisstijl is een flinke klus, maar de ervaren ontwerpers van Logosnel.nl zijn in staat om al binnen drie werkdagen, soms nog sneller, de eerste ontwerpen op te leveren. Het maakt daarbij niet uit hoe druk wij het hebben, na jouw aanvraag ontvang je altijd in maximaal drie werkdagen een voorstel. Hierop mag je zo nodig feedback geven. Je hoeft dus nooit lang te wachten.

Huisstijl laten maken met 100% tevredenheidsgarantie

Bij Logosnel.nl mag je onbeperkt revisies indienen. Dat houdt in dat je net zo lang feedback op het ontwerp mag geven, totdat jij voor de volle 100% tevreden bent over de huisstijl. De huisstijl gaat immers jaren mee, dus je moet achter het design kunnen staan. Daarom gaan we net zo lang door met aanpassen, totdat de stijl volledig naar wens is. Je ontvangt deze bij afronding inclusief HQ-printbestanden en ook in een digitaal bestand (bijvoorbeeld voor op de achtergrond van een Word document of je facturen).

Een huisstijl laten maken door Logosnel omvat tenminste het ontwerp van briefpapier, een dubbelzijdig visitekaartje en enveloppen. Eventueel aangevuld met andere ontwerpen wanneer dit gewenst is tegen een kleine meerprijs.

Ongelofelijk lage prijzen, vanaf € 99,- exclusief btw

Het klinkt misschien prijzig om een huisstijl te laten ontwerpen, maar bij Logosnel.nl heb je al een complete, professionele huisstijl voor € 119,- exclusief btw. In combinatie met een logo ontwerp bepaal je € 99,- exclusief btw. Voor dat bedrag ontwerpen wij onze standaard huisstijl set voor je bestaande uit briefpapier, een dubbelzijdig visitekaartje en enveloppen. 

Voor de prijs hoef je het dus echt niet te laten. We leveren dan ook het voordeligste grafisch ontwerp van Nederland. Het is niet voor niets dat al vele kleine en grote bedrijven in binnen- en buitenland ons al hebben gevonden. Zoals gezegd wordt voor het maken van aanpassingen geen meerprijs gerekend.

Waarom een ontwerper inhuren?

Vooral startende bedrijven kiezen er nog weleens voor om zelf een huisstijl te ontwerpen, om zo kosten te besparen. Het ontwerpen van een goede stijl is echter niet eenvoudig en vraagt flink wat kennis en grafische vaardigheden. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden en om te overzien. Zonder deze kennis en vaardigheden is het resultaat vaak onprofessioneel en dat straalt af op je bedrijf. Dat is natuurlijk niet wat je wilt. Schakel daarom altijd een ervaren designer in. Zoals je hebt gezien is dit bij Logosnel.nl helemaal niet duur. Sterker nog, door het ontwerp aan ons uit te besteden bespaar je flink wat tijd en dus geld. Een huisstijl laten maken door een professional was nog nooit zo makkelijk en toegankelijk.

Meer weten over een huisstijl laten ontwerpen?

Ben je ervan overtuigd dat wij de ideale huisstijl voor jouw bedrijf kunnen ontwerpen? Of heb je eerst nog wat meer informatie nodig? Neem dan gewoon even contact met ons op. Je kunt het aanvraagformulier invullen of telefonisch contact opnemen. Onze ervaren medewerkers denken graag met je mee en geven je advies wanneer nodig. Zo komen we samen tot het beste ontwerp. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Ander product nodig?

Bij Logosnel.nl kun je terecht voor een complete huisstijl, maar we doen nog veel meer. Ben je op zoek naar een grafisch ontwerp, maar heb je het op de website niet gevonden? Neem dan contact met ons op, want de kans is groot dat wij het voor je kunnen maken. Je kunt bij ons bijvoorbeeld ook roll up banners of een billboard laten ontwerpen. Logosnel.nl biedt ontwerp op maat tegen de scherpste tarieven, dus leg je wens bij ons neer en wij gaan voor je aan de slag.

 

 

Een huisstijl ontwerp aanvragen

Ben je overtuigd na het zien van ons portfolio? Aanvragen doe je simpel en snel via onze website. We vragen je om bepaalde informatie welke ons helpt een goed beeld te vormen van je onderneming en/of wensen. Heb je voorbeelden of een eigen schets? Stuur deze vooral mee.

Huisstijl ontwerp aanvragen

Zet ons direct aan het werk!

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op. We proberen je vraag binnen 24 uur te behandelen. Veel algemene vragen hebben we daarnaast beantwoord op onze veelgestelde vragen pagina.

    Stel ons je vraag