Sociale media worden een steeds belangrijker marketingkanaal voor bedrijven. Op deze manier kan de doelgroep eenvoudig worden bereikt en kan de naamsbekendheid worden vergroot. Om social media tot een succes te maken is een aansprekend en professioneel social media design nodig. Bij Logosnel.nl ontwerpen we concepten voor vrijwel alle social media. Je kunt hierbij denken aan een profielfoto op Facebook, Facebook covers, YouTube covers, twitter covers en bestanden voor Pinterest en Google+. We kunnen uniek ontwerp aanleveren of de ontwerpen volledig aanpassen aan de bedrijfshuisstijl.

Voordelige tarieven

Logosnel.nl is de voordeligste leverancier van grafisch ontwerp in Nederland. Ook onze designs voor de verschillende sociale media zijn zeer voordelig geprijsd. Al vanaf 39 euro excl. btw kunnen wij ontwerpen aan je leveren. De precieze prijs hangt af van de grootte van de opdracht.

facebookpagina omslag

Waarom uitbesteden?

Veel bedrijven willen graag aanwezig zijn op social media, maar weten niet goed hoe zij dit het beste kunnen aanpakken. Om die reden wordt er soms te weinig aandacht besteed aan professioneel ontwerp van de benodigde afbeeldingen, met als resultaat een weinig professioneel ogende bedrijfspagina. Dit straalt natuurlijk af op het imago en de reputatie van het bedrijf. Het is daarom verstandig om te investeren in goede ontwerpen, die in de smaak vallen bij de doelgroep. En die investering hoeft helemaal niet groot te zijn. Logosnel.nl heeft ervaren ontwerpers in dienst die snel voor je aan de slag kunnen gaan en tegen voordelige tarieven sterke designs kunnen aanleveren. Deze kleine investering zal zich dubbel en dwars terugverdienen.

Waarom social media?

facebookadvertentieTwijfel je nog over de inzet van sociale media voor je bedrijf? Er zijn een aantal belangrijke redenen om het toch te overwegen. Ten eerste vergroot je het bereik op internet, waarmee vaak ook de naamsbekendheid wordt verhoogd. Je hebt een streepje voor op concurrenten die geen sociale media inzetten. De sociale kanalen zijn daarbij een goedkoop marketinginstrument, want als je niet adverteert betaal je enkel voor de afbeeldingen en het uurloon van de persoon die het kanaal onderhoudt. Toch kunnen ze zorgen voor een stijging in omzet en dat is natuurlijk waar het uiteindelijk om draait. Deze media kunnen verkeer naar je website sturen en trouwe volgers zullen eerder geneigd zijn om een product of dienst af te nemen.

Onze andere producten

Naast social media design biedt Logosnel.nl nog een heel scala aan andere producten aan. Zo zijn we de snelste leverancier van logo’s in Nederland en België. We verzorgen ook complete huisstijlen voor zeer logo voorbeeldvoordelige tarieven. We zijn dan ook de voordeligste aanbieder van grafisch ontwerp in Nederland. Al vele bedrijven in binnen- en buitenland hebben de hulp ingeroepen van Logosnel.nl voor het leveren van voordelig en professioneel grafisch ontwerp. Zowel grote als kleine bedrijven kunnen bij ons terecht. Vanwege onze lage prijzen kunnen ook ondernemingen met een kleiner budget bij ons toch professionele producten afnemen. Andere producten die we ontwerpen zijn visitekaartjes, flyers, brochures, boek covers, infographics, productverpakkingen en banners. We maken ook grafisch design op maat, dus als het product waar jij naar op zoek bent hier niet tussenstaat, dan kunnen we je vaak toch helpen.

Contact

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van sociale media? Of heb je wellicht interesse in een van onze andere producten? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen of het aanvraagformulier op de website invullen. Mocht je eerst nog meer informatie nodig hebben, dan kun je onze medewerkers op dezelfde wijze bereiken. Ons team staat voor je klaar om vragen te beantwoorden en je te adviseren. Bij Logosnel.nl ben je altijd verzekerd van professioneel grafisch ontwerp tegen de scherpste prijzen.