Kosten en tarieven van grafisch ontwerp

Ben je op zoek naar voordelig en professioneel grafisch ontwerp? Dan ben je bij Logosnel.nl aan het juiste adres. Logosnel.nl is namelijk een van de goedkoopste grafisch ontwerpers van Nederland. Doordat wij geen gebruik maken van dure reclamecampagnes kunnen we de kosten laag houden. De kwaliteit die we leveren spreekt namelijk voor zich en nieuwe klanten weten ons via mond-tot-mondreclame te vinden. Zo houden we de kosten laag en kunnen we aan iedereen voordelig grafisch ontwerp leveren. Wij vinden namelijk dat een professioneel logo of een goede huisstijl voor iedereen bereikbaar moet zijn, ook voor starters en bedrijven met een beperkt budget. Daar staan we voor.

Uiteenlopende prijzen

De prijzen voor grafisch design lopen in Nederland behoorlijk uiteen. Sommige bedrijven produceren tegen bodemtarieven en andere vragen de hoofdprijs. Logosnel.nl levert ontwerpen tegen zeer scherpe tarieven, maar levert altijd topkwaliteit. Zo heb je bijvoorbeeld al een nieuw logo voor 99 euro of een complete huisstijl voor maar 119 euro. Dit zijn prijzen die vrijwel iedereen op kan brengen, ook startende bedrijven. Goedkoper kun je het zelf niet doen.

Snelle levering

We leveren altijd snel. Logosnel.nl is zelfs de snelste leverancier van logo’s in Nederland en België. Ook onze andere producten kunnen we snel ontwerpen. Laat ons je wensen weten, dan maken we eerst een vrijblijvende offerte op maat. Nadat je de offerte hebt goedgekeurd gaan we direct voor je aan de slag. Het eerste concept kun je al verwachten binnen 24 tot 72 uur (bij drukte). Voor logo ontwerp kan je eventueel gebruik maken van onze 24-uursservice. Ons team werkt soms ook in het weekend door, dus we zijn niet alleen op werkdagen beschikbaar. Doe je bijvoorbeeld op vrijdag een aanvraag, dan krijg je soms al maandag de eerste voorstellen. Voor veel van onze producten geldt dat je onbeperkt revisies mag indienen. Kijk voor een indruk van ons werk in het portfolio op onze website.

Waarom grafisch ontwerp uitbesteden?

Startende bedrijven en bedrijven met een beperkt budget kiezen er nog weleens voor om zelf grafisch ontwerp te maken, zoals een huisstijl of logo. Een goed ontwerp vraagt echter de nodige grafische kennis en vaardigheden. Elk soort ontwerp moet aan bepaalde eisen voldoen om succesvol ingezet te kunnen worden. Als je design overlaat aan mensen die deze kennis en vaardigheden niet in huis hebben, dan wordt het resultaat vaak onprofessioneel. Dit geeft het bedrijf dan ook een onprofessionele uitstraling, want een eerste indruk is al snel gemaakt. Dit risico kun je beter niet nemen. Het is daarom verstandig om een ervaren ontwerper in te huren en bij Logosnel.nl is dit helemaal niet duur. En het bespaart je ook nog eens tijd.

Waarom Logosnel.nl?

Logosnel.nl biedt voordelig grafisch ontwerp dat toch altijd van topkwaliteit is. We werken met ervaren ontwerpers, die zowel creatief zijn als kennis van zaken hebben. Zo hebben we al veel grote en kleinere bedrijven geholpen bij het ontwerpen van grafisch design. Dat doen we in Nederland, maar ook daarbuiten. We bieden altijd design op maat, dus je ontvangt altijd unieke ontwerpen die helemaal aan jouw wensen en eisen voldoen. We kunnen altijd al snel de eerste concepten leveren, dus je hoeft nooit lang te wachten. Vaak mag je onbeperkt feedback geven op de ontwerpen, want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Betalen doe je daarom achteraf. We bieden een breed scala aan grafisch design, hieronder vind je een greep uit ons aanbod.

Logo’s

Zoals gezegd is Logosnel.nl de snelste leverancier van logo’s van Nederland en België. In drie werkdagen na het plaatsen van de opdracht ontvang je twee ontwerpen. Met het ontwerp dat jou het meeste aanspreekt werken we verder. Je mag onbeperkt feedback geven totdat je helemaal tevreden bent over het logo. Voor de aanpassingen wordt geen meerprijs gerekend. We willen namelijk dat jij 100% tevreden bent over het ontwerp en stoppen dan ook past als alles naar wens is. Ondanks de snelle service en onbeperkte feedback heb je al een nieuw logo voor 99 euro. Betalen gebeurt achteraf.

Huisstijl

Logosnel.nl ontwerpt complete huisstijlen voor bedrijven. Dit doen we ook weer snel, voordelig en professioneel. In 72 uur, maar vaak sneller, ontvang je al het eerste ontwerp. Ook hier geldt dat je onbeperkt revisies mag indienen en dat hiervoor geen extra kosten worden gerekend. De complete huisstijl omvat onder meer visitekaartjes, briefpapier en enveloppen, inclusief HQ-printbestanden. Dit alles kost slechts 119 euro.

Drukwerk

Drukwerk, zoals visitekaartjes, flyers, brochures en posters kun je eveneens laten ontwerpen door Logosnel.nl. Voor dit drukwerk geldt dat het eerste concept in 72 uur of eerder wordt opgeleverd. De prijzen verschillen per product, maar je kunt er altijd op vertrouwen dat de tarieven heel scherp zijn.

Banners en social media design

Als bedrijf moet je tegenwoordig zichtbaar zijn op internet. Niet alleen met een eigen website, maar ook op andere websites en op social media. Logosnel.nl ontwerpt banners voor diverse advertentiedoeleinden en levert designs voor verschillende social media. De prijzen beginnen bij 29,95 en hiervoor heb je een professioneel ontwerp dat voldoet aan de richtlijnen die door het betreffende platform worden gesteld. Tip: bestel bij ons een complete bannerset ten behoeve van Google AdWords.

Andere producten en diensten

Bij Logosnel.nl kun je voor een breed scala aan grafisch design terecht. We ontwerpen bijvoorbeeld mockups, productverpakkingen en -labels, boekomslagen en infographics. Al deze producten worden ontworpen door onze ervaren designers, die precies weten hoe elk product tot een succes moet worden gemaakt.

Jouw product niet gevonden?

Ben je op zoek naar een product op het gebied van grafisch ontwerp, maar heb je het niet kunnen vinden op onze website? Neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier op de website. Waarschijnlijk kunnen we je toch helpen en het design voor je maken. We maken bijvoorbeeld ook roll up banners en billboards. Er is veel mogelijk dus vraag gerust naar de opties.

Contact opnemen

Als je vragen hebt over onze diensten of je wilt een opdracht plaatsen, vul dan het aanvraagformulier op de website. Onze medewerkers staan voor je klaar.

    Stel ons je vraag