Wat kost een logo: prijzen en kosten van logo ontwerp

Helogo laten ontwerpen kostenb je een logo nodig voor je nieuwe bedrijf of is een bestaand logo wellicht aan vervanging toe? Goed nieuws: het laten ontwerpen van een nieuw logo hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij Logosnel.nl heb je al voor 99 euro een nieuw logo. Ieder logo wordt op maat gemaakt en is dus helemaal uniek. Het ontwerp zal dus altijd helemaal aansluiten bij jouw wensen en bij het bedrijf waarvoor het wordt gemaakt. Een goed logo is immers belangrijk voor de herkenbaarheid van je bedrijf en bovendien moet je er jaren mee vooruit kunnen.

Betaling achteraf

Niet alleen is het laten ontwerpen van een nieuw logo bij Logosnel.nl heel voordelig, je hoeft ook altijd pas achteraf te betalen. We sturen dus pas een factuur als het logo-ontwerp helemaal naar wens is en jij er akkoord op hebt gegeven dat het af is. Je weet dus altijd zeker dat je alleen zult betalen voor een design dat volledig naar wens is. Wij zijn ervan overtuigd dat we altijd kwaliteit kunnen leveren en durven daarom deze afspraak met je te maken.

100% tevredenheid

professioneel logoBij Logosnel.nl vinden we het heel belangrijk dat het logo-ontwerp helemaal naar wens is. Daarom mag je bij ons onbeperkt revisies indienen. Dit betekent dat je zo vaak feedback op het ontwerp mag geven als jij nodig vindt. Het design is pas definitief als jij dat zegt, dus we gaan net zo lang door totdat jij 100% tevreden bent. Voor de aanpassingen worden geen kosten in rekening gebracht, deze zijn ingegrepen in de vaste prijs van 99 euro per logo. Je weet vooraf dus altijd precies wat je betaalt en komt nooit voor onverwachte kosten te staan.

Snelste levering

Logosnel.nl heet niet voor niks zo. Wij zijn de snelste leverancier van logo’s in Nederland en België. Al binnen 24 uur kunnen wij de eerste ontwerpen aan je opleveren wanneer je gebruik maakt van onze 24-uursservice. Ook als je met spoed een nieuw logo nodig hebt hoef je dus nooit lang te wachten. Op de ontwerpen mag je zo nodig nog feedback geven. Ondanks onze supersnelle 24-uursservice leveren we altijd unieke designs van topkwaliteit tegen de scherpste tarieven.

Hoe werkt het?

Als je een opdracht bij ons plaatst, dan ontvang je binnen 72 uur twee logo-ontwerpen van ons. Met het logo dat jou het meeste aanspreekt kunnen we verder werken. Je mag net zo vaak feedback geven als je nodig vindt. Voordat we van start gaan met ontwerpen is het handig als je jouw wensen voor ogen hebt. Doe bijvoorbeeld inspiratie op door logo’s van concurrenten te bekijken. Welke spreken je aan? Hoe kun je je onderscheiden? Heb je voorkeuren omtrent het kleurgebruik. Met dit soort input kunnen onze ontwerpers gericht voor je aan de slag. Uiteraard kunnen we je ook adviseren als je er zelf niet uitkomt. Ons team staat voor je klaar.

Waarom logo-ontwerp uitbesteden aan een professional?

Het belang van een sterk logo wordt vaak onderschat, terwijl het bijdraagt aan het imago, de naamsbekendheid en de herkenbaarheid van een bedrijf. Het is dus belangrijk om te investeren in een goed logo en dit niet te laten maken door iemand die er geen verstand van heeft. Of een gratis logo te laten maken via een van de vele websites die dat aanbieden. De logo’s die je via dit soort websites krijgt zijn vaak niet uniek, dus ze zijn niet herkenbaar.

Sterker nog: er zullen gerust nog andere bedrijven zijn met vrijwel hetzelfde beeldmerk. Je kunt daarom beter een logo laten ontwerpen door een professionele designer, zoals Logosnel.nl. Je weet dan zeker dat je een sterk en uniek logo van uitstekende kwaliteit krijgt. Dit heb je al voor nog geen 60 euro. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten.

Waar moet je op letten?

nieuw logoEen goed bedrijfslogo past volledig bij het bedrijf en bij de branche waarin het opereert. Het moet de doelgroep aansluiten en uniek zijn. Let erop wat je wilt uitstralen als onderneming. Moet je betrouwbaar en serieus overkomen of juist creatief en speels? Dit moet worden verwerkt in het logo. Het bedrijfslogo moet ook tijdloos zijn, zodat je er jaren plezier van kunt hebben. Daarnaast moet het logo veelzijdig en flexibel zijn. Het moet er goed uitzien in groot en klein formaat, in zwart-wit en in kleur en tegen verschillende achtergronden. Een logo moet worden aangeleverd als vectorbestand, zodat het schaalbaar is. Onze ontwerpers denken uiteraard over al dit soort zaken na.

Andere producten en diensten

Logosnel.nl levert meer dan alleen logo’s. We ontwerpen bijvoorbeeld ook complete huisstijlen voor slechts 119 euro. Als je ervoor kiest om zowel een logo als een huisstijl bij ons af te nemen, dan betaal je in totaal 198 euro. Verder kunnen we eigenlijk alle denkbare grafisch design leveren. Denk hierbij aan drukwerk, banners, social media design, mockups, productverpakkingen, boekomslagen en veel meer. Onder het kopje Diensten vind je een compleet overzicht van het grafisch design dat wij aanbieden. Staat het ontwerp dat jij zoekt er niet bij? Grote kans dat we het toch kunnen maken, dus neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Altijd voordelig design

Logosnel.nl vindt dat professioneel grafisch ontwerp voor iedereen bereikbaar en dus betaalbaar moet zijn. Daarom helpen we niet alleen grote bedrijven met grote budgetten, maar juist ook kleine bedrijven en starters. Al ons ontwerp wordt snel geleverd tegen zeer scherpe tarieven. Toch is het design altijd uniek en van topkwaliteit. Zo hebben we al vele bedrijven in binnen- en buitenland geholpen.

Contact opnemen

Wil je een opdracht bij ons plaatsen? Of heb je eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via het formulier op de website. Je kunt ons ook bellen. Onze medewerkers staan voor je klaar om je verder te helpen. We kunnen je desgewenst ook van advies voorzien over welk grafisch ontwerp je nodig hebt en hoe dit het beste vormgegeven kan worden. We zijn ervan overtuigd dat we ook voor jouw bedrijf het perfecte grafisch ontwerp kunnen leveren.

    Stel ons je vraag