Boekomslag/boek cover laten ontwerpen

Boekomslag laten maken door een professional

In het schrijven van een boek gaat heel veel tijd zitten. Als het vervolgens eindelijk af is, dan wil je het natuurlijk voorzien van de boekomslag die het verdient. Een boekomslag/boek cover laten ontwerpen door een professionele designer hoeft gelukkig helemaal niet duur te zijn. Bij Logosnel.nl heb je al vanaf € 99,- exclusief btw een front/e-book cover in uniek en eigen ontwerp, helemaal toespitst op jouw wensen. Een dubbelzijdig boekomslag ontwerp begint vanaf € 149,- exclusief btw. Wij bieden dan ook het voordeligste grafisch design van Nederland en hebben al vele grote en kleine bedrijven geholpen.

boekomslag laten ontwerpen of maken

Levering binnen drie werkdagen

Logosnel.nl heeft voor al haar producten snelle levertijden. Het eerste concept voor een boekomslag kunnen we binnen drie werkdagen leveren. Vaak lukt het zelfs om het concept nog eerder op te leveren. We kunnen boek covers van diverse afmetingen ontwerpen en bij oplevering ontvang je de HQ-printbestanden. Ieder design is uniek en met aandacht gemaakt door ons ervaren team van ontwerpers. Als je nog geen idee hebt wat voor boek cover je zou willen, dan kunnen onze ervaren ontwerpers je hierin adviseren.

Waarom een ervaren designer?

Verkijk je niet op het belang van een goed boekomslag ontwerp. De omslag bepaalt namelijk voor een groot deel of het boek wordt verkocht. Het is de eerste indruk die mensen krijgen van een boek. Als de cover niet aanspreekt wordt het boek niet opgepakt voor meer informatie. Wees daarom niet bang om te investeren in het inhuren van een ervaren designer, die investering zal zich dubbel en dwars terugverdienen.

Wat maakt een boekomslag ontwerp goed?

Met een boekomslag ontwerp kun je in feite alle kanten op qua look-en-feel. Dit maakt het juist zo lastig om een keuze te maken. Op de voorkant van de cover moet in ieder geval de titel staan en bij voorkeur ook een subtitel, die de lezer een betere indruk geeft van de inhoud. De mening van anderen is voor mensen erg belangrijk, dus als je een positieve recensie over je boek hebt gekregen of al een flink aantal hebt verkocht, vermeld dit dan ook. Op de achterkant komt een korte, maar heldere beschrijving van de inhoud van het boek. Ook kun je hier een biografie plaatsen van de auteur. Hiermee kun je aantonen waarom jouw boek geloofwaardig is. Vergeet ook niet de rug van het boek. Soms is dit het enige dat een potentiële koper ziet van het boek (het kan immers in een kast staan tussen andere boeken), dus ook dit smalle deel moet aansprekend zijn. Een ervaren ontwerper is van al dit soort zaken op de hoogte en kan je hierin adviseren.

Contact opnemen?

Als je een boekomslag wilt laten ontwerpen door Logosnel.nl of je wilt hierover eerst meer informatie, dan kun je contact met ons opnemen via het aanvraagformulier op de website of ons telefonisch bereiken. Ook als je vragen hebt over de andere producten en diensten die we aanbieden kun je ons bereiken. Ons team staat voor je klaar om je verder te helpen.
Voor al onze producten geldt dat we zeer snel leveren tegen voordelige tarieven. Dit maakt professioneel grafisch design ook voor kleinere budgetten bereikbaar.

Iets anders nodig?

Ben je op zoek naar een bepaald soort grafisch ontwerp, maar heb je dit niet kunnen vinden op de website? Geen probleem, de kans is groot dat we het toch voor je kunnen maken. We bieden namelijk grafisch design op maat aan, altijd tegen de scherpste tarieven. We ontwerpen bijvoorbeeld ook roll up banners en billboard. Neem dus gerust even contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Dit kan ook weer telefonisch of via het aanvraagformulier. Ons team staat voor je klaar en helpt je graag verder.

    Stel ons je vraag