Als bedrijf is zichtbaarheid op internet essentieel. Je kunt niet zonder website en daarnaast zal je meestal ook moeten adverteren om mensen naar je website te sturen. Een van de manieren van adverteren op internet is via banners. Banners worden daarnaast ook op de eigen website geplaatst, bijvoorbeeld om een bepaalde actie te promoten. Een banner laten ontwerpen hoeft helemaal niet duur te zijn. Logosnel.nl ontwerpt professionele banners die voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet.

Banner

Zeer scherp geprijsd

Bij Logosnel.nl kun je al vanaf 39 euro excl. btw banners laten ontwerpen voor diverse advertentiedoeleinden. We maken banners in alle formaten, waarbij we uiteraard rekening houden met de eisen die verschillende websites en platformen stellen aan deze banners. We maken bijvoorbeeld bannersets voor Google AdWords of voor op de eigen bedrijfswebsite. Banners die zijn ontwikkeld voor AdWords kunnen doorgaans ook voor andere platformen worden ingezet. Controleer echter altijd de specs om te zien aan welke voorwaarden de banners moeten voldoen.

Google AdWords

Google AdWords is doorgaans een van de belangrijkste manieren van adverteren voor een bedrijf. Je komt onder ogen bij een relevante doelgroep en er kan een hoge omzet mee worden behaald. AdWords maakt grotendeels gebruik van tekstadvertenties, maar je kunt er ook effectief mee adverteren door middel van banners. Google stelt specifieke eisen aan de afmetingen van de banners en de bestandsformaten. Onze ervaren designers weten precies waar banners voor Google AdWords aan moeten voldoen om zonder problemen geupload te kunnen worden.

banner set

Snel geleverd

Al binnen drie werkdagen na het plaatsen van de opdracht kun je het eerste concept van de banner ontvangen. Wij vinden het belangrijk om snel te kunnen leveren, omdat je op internet altijd snel moet kunnen inspringen op de actualiteit en er ruimte moet zijn om ad hoc acties op te zetten. Internet is immers een flexibeler en sneller medium dan bijvoorbeeld print.

Onbeperkt aanpassen

Bij Logosnel.nl zijn we pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom mag je bij ons onbeperkt revisies indienen. Dat betekent dat je net zo lang feedback mag geven op de banners totdat ze volledig naar wens zijn.

Wat is een goede banner?

Banner ontwerpEen goede banner moet een aantal onderdelen bevatten. De afzender moet duidelijk zijn, dus noem je bedrijfsnaam en toon het logo. Om klanten te prikkelen moet er een aantrekkelijk aanbod of interessante boodschap in de banner staan. Een heel belangrijk onderdeel is ook de call to action. Dat is meestal een button of link die een actie beschrijft. Dit moet de actie zijn die jij wilt dat de klant gaat nemen, bijvoorbeeld ‘bestel nu’ of ‘vraag een offerte aan’. Als je producten verkoopt, toon er dan een of meer om een indruk van je aanbod te geven. Gebruik opvallende, maar niet schreeuwerige kleuren om eruit te springen op een website vol met andere informatie. Een ervaren designer weet precies hoe je een goede banner samen moet stellen.

Meer weten?

Wil je een bannerset bestellen of eerst nog wat meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het aanvraagformulier op de website in. Logosnel.nl biedt het voordeligste grafisch ontwerp van Nederland en heeft al vele grote en kleinere bedrijven naar tevredenheid voorzien van designs.

Ander product nodig?

Staat het product dat jij nodig hebt niet op onze website? Waarschijnlijk kunnen we je dan toch verder helpen. We bieden namelijk grafisch design op maat tegen de scherpste tarieven. Zo ontwerpen we bijvoorbeeld ook billboards en roll up banners. Om de mogelijkheden te bespreken kun je via de website of telefonisch contact met ons opnemen. Ons team van ervaren ontwerpers staat voor je klaar en denkt graag met je mee.