Ons werk

Voorbeelden van ons werk

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom laten we graag een aantal voorbeelden zien van onze ontwerpen. Zo krijg je meteen een goede indruk van ons werk. Op deze pagina zie je ontwerpen die we recent hebben gemaakt voor onze klanten. Zo zie je hier designs die we hebben gemaakt voor logo’s en huisstijlen. Een logo of complete huisstijl kun je bij ons heel voordelig bestellen en de eerste concepten worden al zeer snel geleverd. Een logo ontvang je bijvoorbeeld altijd binnen 1 tot 3 werkdagen (dit is afhankelijk van het gekozen pakket). Zoals je op deze pagina kunt zien, zijn alle logo-ontwerpen uniek en van topkwaliteit. Dit geldt overigens ook voor al ons andere grafisch ontwerp.

Vectorbestanden

Als je een afbeelding met behoud van kwaliteit wilt schalen, dan heb je een vectorbestand nodig. Bij Logosnel.nl kun je logo’s, afbeeldingen en foto’s laten vectoriseren. Op deze manier kunnen ze flexibel worden ingezet voor diverse doeleinden, zoals drukwerk en belettering. Hieronder krijg je een goede impressie van de vectorbestanden die wij kunnen leveren. Deze bestanden worden altijd met de hand gemaakt om de beste kwaliteit te garanderen.

Breed aanbod grafisch design

Naar logo’s, complete huisstijlen en vectorbestanden maakt Logosnel.nl nog heel veel ander grafisch ontwerp. Je kunt denken aan banners, social media design, flyers, visitekaartjes, boekomslagen, mockups, infographics en productverpakkingen en -labels. In ons portfolio kun je ook van dit soort grafisch design voorbeelden bekijken.

Aanvragen

Ben je na het zien van ons werk overtuigd van de kwaliteit die we leveren? Als je een opdracht wilt plaatsen, dan kun je contact met ons opnemen via het aanvraagformulier op de website of telefonisch. Ook voor vragen en advies kun je ons via deze kanalen bereiken. Het team van Logosnel.nl staat voor je klaar en helpt je graag verder. We zijn ervan overtuigd dat we ook voor jou topdesign kunnen leveren.

Voorbeelden van ons werk

Logo voorbeeld
logo voorbeeld