Over Logosnel.nl

Ben je op zoek naar professioneel, maar voordelig grafisch design? Logosnel.nl is een van de goedkoopste grafisch ontwerpers van Nederland. We werken met een team van ervaren ontwerpers, waardoor we altijd al zeer snel een top ontwerp kunnen leveren. Hoe we dan toch de prijzen zo laag kunnen houden? Wij geven geen geld uit aan dure reclamecampagnes en hoeven die kosten dus niet terug te verdienen. Onze ontwerpen spreken voor zichzelf en nieuwe klanten weten ons via mond-tot-mondreclame goed te vinden. Reclame maken is dus niet nodig, waardoor we onze tarieven zeer scherp kunnen houden. Een complete nieuwe huisstijl heb je bijvoorbeeld al voor slechts 119 euro.

logo voorbeeldGrafisch ontwerp voor iedereen

De prijzen die worden gerekend voor grafisch design lopen in Nederland sterk uiteen. Omdat sommige grafisch ontwerpers hoge prijzen vragen, denken veel mensen dat het voor hen niet haalbaar is om een logo of huisstijl te laten ontwerpen. Logosnel.nl is echter van mening dat grafisch ontwerp ook voor starters en kleine ondernemers betaalbaar moet zijn. Juist voor dit soort bedrijven is het belangrijk om op de kleintjes te letten en wij helpen hierbij graag door voordelig grafisch design te leveren. Een nieuw logo heb je bijvoorbeeld al voor 99 euro en een complete huisstijl voor slechts 119 euro. Dit zijn prijzen die vrijwel iedereen kan betalen. Zo is professioneel grafisch ontwerp voor iedereen bereikbaar en dat is wel zo eerlijk.

Altijd snel geleverd

Logosnel.nl kan ieder grafisch ontwerp altijd al snel na het plaatsen van de opdracht leveren. Als het gaat om logo-ontwerp, dan zijn we zelfs de snelste van Nederland en België. Je kunt bij ons al binnen één werkdag een nieuw logo laten ontwerpen. Maar ook ons andere ontwerp wordt zeer snel gemaakt. Je geeft ons gewoon je wensen door, dan maken we een vrijblijvende offerte op maat. Als je de offerte hebt goedgekeurd, dan gaan we direct voor je aan het werk. Het eerste concept wordt binnen uiterlijk drie werkdagen geleverd, vaak sneller. Tegen een meerprijs van € 50,- krijg je van ons de garantie dat het eerste logo concept binnen één werkdag in je mailbox zit!

banner set ontwerp

Tevredenheid staat voorop

Logosnel.nl vindt het heel belangrijk dat haar klanten blij zijn met de ontwerpen die zij krijgen. Voor een aantal van onze producten geldt daarom de regel dat je hiervoor onbeperkt revisies mag indienen. Dat betekent dus dat je net zo lang feedback op het ontwerp mag blijven geven totdat je er voor de volle 100% tevreden over bent. Het ontwerp is voor ons dus pas af als alles voor jou naar wens is. Voor de aanpassingen worden geen extra kosten in rekening gebracht. Dit geldt onder andere bij het ontwerpen van logo’s of een complete huisstijl. Dat is onze tevredenheidsgarantie.

 

Onze diensten

Bij Logosnel.nl kun je alle denkbare vormen van grafisch ontwerp bestellen. Naast logo’s en een complete huisstijl bieden we ook social media design, zoals Facebook covers en Facebook advertenties, banners en banner sets geschikt voor alle online advertentiekanalen, visitekaartjes, brochures, posters, flyers, mockups, boekomslagen, infographics, productverpakkingen en -labels en 3D-ontwerpen voor huizen. In het menu onder ‘Diensten’ vind je alle informatie over al onze diverse diensten. Voor een indruk van ons werk kun je in het portfolio op deze website kijken.

Het belang van grafisch ontwerp uitbesteden

Met name bij kleinere of beginnende bedrijven leeft nog weleens het idee dat het te duur is om grafisch design uit te besteden. Zij kiezen er dan voor om zelf de huisstijl, het logo en andere zaken te ontwerpen. Dit visitekaartje ontwerpwordt dan gedaan door iemand die er niet echt verstand van heeft, waardoor het ontwerp van matige kwaliteit wordt. Dit zorgt voor een onprofessionele uitstraling, ook van het bedrijf zelf. Dit maakt het moeilijker om het vertrouwen van nieuwe klanten te winnen. Het is daarom verstandig om te investeren in professioneel grafisch design en bij Logosnel.nl hoeft dit dus helemaal niet veel te kosten. Onze ontwerpers hebben de kennis en vaardigheden in huis om succesvol design te maken dat jouw bedrijf wél de juiste uitstraling geeft. Bovendien bespaar je jezelf en je medewerkers ook een hoop tijd door het design over te laten aan professionals.

Waarom kiezen voor Logosnel.nl?

De redenen om voor Logosnel.nl te kiezen zijn al voorbij gekomen: we leveren heel snel design van topkwaliteit tegen lage prijzen. We hebben al vele grote en kleine bedrijven in binnen- en buitenland voorzien van unieke designs. Het design is altijd op maat, dus je weet zeker dat je een product ontvangt dat helemaal aan jouw eisen en wensen voldoet. Als je niet direct tevreden bent, dan mag je vaak onbeperkt feedback geven zonder extra kosten. Betalen doe je achteraf, dus pas als jij helemaal tevreden bent. Wij staan ervoor dat iedereen grafisch design moet kunnen betalen, ook als je een wat kleiner budget hebt.

Jouw product niet genoemd?

Als je een vorm van grafisch ontwerp nodig hebt, maar je hebt het op onze website niet kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen namelijk nog veel meer maken, dus de kans is groot dat we je ook met jouw opdracht verder kunnen helpen. Zo maken we bijvoorbeeld ook ontwerpen voor billboards en roll up banners. Er is heel veel mogelijk, dus leg je vraag gewoon bij ons neer, we kunnen het ontwerp vast leveren.

mockupContact via telefoon of website

Wil je gebruik maken van onze diensten of heb je eerst wellicht nog vragen? Neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier op de website of bel ons. Onze enthousiaste medewerkers staan voor je klaar om je opdracht aan te nemen en om je vragen te beantwoorden. Ook als je advies nodig hebt over de beste invulling van jouw grafisch ontwerp kunnen we je helpen. Ons team is namelijk heel ervaren en kan voor jouw bedrijf en branche bedenken welk ontwerp aansprekend is voor de doelgroep. Daarom weten we zeker dat we ook jou kunnen helpen door het perfecte grafisch ontwerp te leveren.