Snel en voordelig een logo laten maken

Snel en voordelig een logo laten maken

Als je een bedrijf bent gestart is een van de dingen die je moet doen een logo laten maken. Of misschien heb je al een tijdje een bedrijfslogo, maar is dit inmiddels al wel aan vervanging toe. Bij Logosnel.nl kun je heel snel en voordelig een nieuw logo laten ontwerpen. Onze vakkundige ontwerpers maken op basis van jouw input twee ontwerpen, waaruit je er een kunt kiezen om verder te perfectioneren. Je mag net zo lang feedback geven totdat je voor de volle 100% tevreden bent over het ontwerp.

Wat is een logo precies?

Een logo is een grafische uiting die jouw bedrijf vertegenwoordigt. Het bedrijfslogo zorgt voor herkenbaarheid en voor een bepaalde uitstraling. Het is een zeer belangrijk onderdeel van je huisstijl. Een logo kan bestaan uit een afbeelding en/of tekst. Een logo dat enkel bestaat uit je bedrijfsnaam wordt een woordmerk genoemd. Een logo laten maken door een ervaren ontwerper wordt altijd aangeraden, omdat je er op deze manier zeker van kunt zijn dat het bedrijfslogo een professionele uitstraling krijgt. Daarmee krijgt je bedrijf zelf ook een professionele uitstraling en dat is natuurlijk belangrijk voor het succes van je onderneming.

Logosnel.nl: de snelste van Nederland en België

Bij Logosnel.nl snappen we dat tijd geld is. Daarom kunnen we de eerste ontwerpen voor het logo al binnen een dag opleveren. Op werkdagen kun je dus al in 24 uur een logo hebben als je kiest voor onze 24-uursservice. Daarmee zijn we de snelste logo ontwerper van Nederland en België. Je ontvangt twee verschillende ontwerpen. Als je meteen tevreden bent, dan is het natuurlijk ideaal. Zo niet, dan gaan we aan de slag met jouw feedback en leveren we een nieuw logo aan. Dat doen we net zo lang totdat jouw nieuwe bedrijfslogo helemaal naar wens is.

De kosten

Logosnel.nl laat zien dat goede en snelle service helemaal niet duur hoeft te zijn. Je kunt bij ons al een logo laten ontwerpen voor 99 euro exclusief btw. Dat is dan uiteraard de eindprijs die je betaalt voor je nieuwe bedrijfslogo. Het logo wordt helemaal op maat gemaakt en zal voldoen aan de eisen die jij eraan stelt. Dat is belangrijk, want het is de bedoeling dat je met het logo jaren vooruit kunt. Je moet je dus volledig in het ontwerp kunnen vinden. Wij hebben er vertrouwen in dat wij een dergelijk ontwerp snel voor je kunnen maken, vandaar dat we de scherpe prijs van 99 euro exclusief btw kunnen aanbieden.

100% tevredenheidsgarantie

Omdat we het zo belangrijk vinden dat je een bedrijfslogo krijgt waar je helemaal content mee bent, stoppen we niet voordat dat zo is. Je mag onbeperkt feedback geven op het ontwerp en pas als jij voor de volle 100% tevreden bent is het logo klaar. Logosnel.nl heeft er alle vertrouwen in dat onze ervaren ontwerpers al snel een perfect bedrijfslogo kunnen aanleveren. Zij hebben immers al veel ervaring en kunnen jouw wensen snel omzetten in een goed ontwerp. Hoe duidelijker jouw wensen vooraf zijn, hoe sneller ze kunnen werken.

Betalen doe je achteraf

Pas als jij je definitieve akkoord hebt gegeven op het ontwerp en we dit aan jou hebben opgeleverd, betaal je voor onze diensten. Dit betekent dat je altijd alleen maar betaalt voor een logo waar jij helemaal blij mee bent. Je loopt dus niet het risico om te blijven zitten met een ontwerp waar het bedrijf niet tevreden over is. Je kunt er daarom op vertrouwen dat je altijd snel en tegen scherpe prijzen een mooi nieuw logo hebt. Het is dus in feite risicoloos.

Hoe werkt het?

Het is handig als je alvast hebt nagedacht over wat voor soort logo je zou willen. Jij kent zelf je bedrijf en de doelgroep het beste. Wat wil je uitstralen? Wat zijn de wensen van jouw doelgroep? Kies ook kleuren die bij de geleverde producten of diensten en branche horen. Dat draagt bij aan de herkenbaarheid. Je kunt inspiratie opdoen door logo’s van concurrenten te bekijken en na te gaan of er bepaalde bekende logo’s zijn die jou erg aanspreken. De ontwerpers van Logosnel.nl kunnen natuurlijk met je meedenken, maar het werkt extra snel als jij alvast een richting kunt aangeven.

Ontwerpen aanleveren

De ontwerpers gaan met jouw input aan de slag. Op werkdagen ontvang je in 24 tot 72 uur twee voorstellen voor bedrijfslogo’s. We kunnen dan een van de ontwerpen verder uitwerken of een heel nieuw voorstel aanleveren. Het aantal revisies is onbeperkt. Zoals al verteld is het ontwerp pas af als jij helemaal tevreden bent. Daarna wordt het bedrijfslogo aan je opgeleverd in diverse bestandsformaten. Op die manier kun je het flexibel voor verschillende doelen gebruiken. Je betaalt altijd pas achteraf.

Wat is een goed logo?

Een logo laten maken is één ding, een goed logo op maat is een tweede. Een bedrijfslogo moet opvallend en herkenbaar zijn, maar niet schreeuwerig. Een uniek en simpel ontwerp werkt het beste. Een goed logo is tijdloos en hoef je niet aan te passen naar trends. Heel belangrijk is dat het past bij het bedrijf en bij de branche. Een speelgoedwinkel heeft een heel ander beeldmerk nodig dan een advocatenkantoor bijvoorbeeld. Probeer je persoonlijke smaak niet de doorslag te laten geven, maar bedenk of het logo de doelgroep aanspreekt. Dit zou je zelfs kunnen onderzoeken via een onderzoeksbureau.

Veelzijdigheid

Het is belangrijk dat een logo veelzijdig is en dat het overal gebruikt kan worden. In grote en in kleine formaten en op alle kleuren achtergronden. Verwerk er daarom niet te veel details of kleine teksten in. Deze zie je in het klein niet meer terug. Bedenk tegen welke achtergrond jouw bedrijfslogo veel zal worden afgebeeld. Plaats geen donkere logo’s op donkere achtergronden op lichte afbeeldingen op een lichte achtergrond, want dan zie je ze niet duidelijk. Kleuren brengen ook bepaalde associaties met zich mee. Felrood staat al snel voor heftige gevoelens, terwijl blauw, groen en zachtgeel veel meer rust uitstralen. Neem dit soort overwegingen mee bij het kiezen van je huisstijl. Onze experts kunnen je hierin natuurlijk adviseren.

Stel ons je vraag