Afmaken van je logo (idee)

Het kan zijn dat je heel goed weet hoe je logo eruit moet komen te zien, maar dat je zelf geen tijd of handigheid genoeg hebt om er een bruikbaar ontwerp van te maken. Of je bent al wel begonnen, zelf of door een andere partij, maar het resultaat is nog lang niet bruikbaar, omdat je toch wat expertise tekort komt. Ook in deze gevallen kan Logosnel.nl om de hoek komen kijken. Wij nemen jouw idee of ontwerp en zetten dat om in een vakkundig logo in alle gewenste formaten.

Ons ontwerpproces

Normaalgesproken kun je bij Logosnel.nl terecht om een logo helemaal vanaf de grond te laten ontwerpen. In zo’n geval weet je eigenlijk vooral dat je een logo wilt, maar nog niet hoe dat eruit moet komen te zien. Maar als je al een ontwerp hebt, is dat natuurlijk helemaal geen bezwaar. Dat scheelt alvast heel veel tijd: concepten maken en veel correctierondes zijn dan niet nodig. Wel zorgen we ervoor dat je logo professioneel wordt afgewerkt, en dat je alles krijgt om ermee aan de slag te kunnen.

Waarom een professioneel design?

Omdat veel succesvolle logo’s erg simpel zijn, is het verleidelijk het ontwerpen ervan zelf te doen. Of misschien besteed je het uit aan een familielid of een kennis die een beetje handig is met grafisch design. Maar niet iedereen is even goed in het ontwerpen van logo’s. Wij hebben 15 jaar ervaring in deze branche, en bovendien een uitgebreid netwerk van ontwerpers. Daarnaast zijn wij zeer voordelig en leveren snel. We luisteren naar je feedback en gaan door totdat je helemaal tevreden bent.

Professionele bestanden

Een ander belangrijk argument om te kiezen voor een professionele ontwerper, is het bestandsformaat waarin je het logo krijgt. Als je zelf, of een kennis, een logo ontwerpt met eenvoudige software, krijg je dat meestal in een gecomprimeerd bestand, zoals jpg. Daar lijdt de kwaliteit onder, en je kunt het niet overal even goed gebruiken. Daarom krijg je bij ons je logo in verschillende, schaalbare formaten geleverd. Zo komt je logo perfect tot z’n recht op zowel een visitekaartje als op een billboard. Het ziet er zowel op papier als op een beeldscherm goed uit.

Wat is een goed logo?

Het kan best zijn dat het logo dat je zelf al uitgedacht en/of ontworpen hebt, er prima uitziet. Maar onze toegevoegde waarde van jarenlange ervaring kan je helpen om het nog beter te maken. Wij weten precies hoe belangrijk het is dat je logo goed uitstraalt waar jij en jouw onderneming voor staan. Bovendien verdiepen we ons in je doelgroep, en zorgen ervoor dat alle elementen deze doelgroep zo goed mogelijk aanspreken. Met een ontwerp van logosnel.nl is succes gegarandeerd.

Je logo afgemaakt voor een scherp tarief

Bij ons een logo laten maken kost maar 99 euro ex. btw. Voor dat tarief krijg je het logo in een veelheid van professionele bestandsformaten, waar je direct zelf mee aan de slag kunt. Ook mag je net zo lang om revisies vragen tot je helemaal tevreden bent. Op basis van een bestaand ontwerp kunnen we bovendien heel snel werken, zodat je binnen maximaal 72 uur al een eerste versie hebt. Interesse? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gebruik ons logo ontwerp aanvraagformulier om ons aan het werk te zetten.

    Stel ons je vraag