Snel en goedkoop logo ontwerp

Logo laten ontwerpenHet hebben van een goed logo is heel belangrijk voor een bedrijf. Het zorgt voor herkenbaarheid en bepaalt voor een deel de uitstraling van je product of dienst. Bij het creëren van een goed bedrijfslogo komt meer kennis kijken dan je denkt. Een logo laten ontwerpen kun je daarom het beste laten doen door professionele designers. Bij Logosnel.nl werken meerdere ervaren ontwerpers die alle kennis en vaardigheden in huis hebben om snel een goed bedrijfslogo te ontwerpen.

De snelste service

Logosnel.nl is de snelste leverancier van logo’s van Nederland en België. Met een gewone logo aanvraag kun je binnen drie werkdagen de eerste concepten verwachten. Daarnaast bieden wij ook een 24-uursservice tegen een kleine meerprijs. Op werkdagen kunnen we al in 24 uur een ontwerp leveren. Sterker nog: we leveren zelfs twee ontwerpen aan. Je kunt dan kijken welk design jou het meest aanspreekt. Als je feedback hebt, dan gaan we daarmee aan de slag. Je mag net zo vaak feedback geven als je nodig vindt, we stoppen pas als jij zegt dat alles naar wens is. Je betaalt hiervoor altijd een vaste, scherpe prijs.

Een logo voor 99 euro

Bij Logosnel.nl heb je al een professioneel logo voor maar 99 euro (exclusief btw). Binnen deze prijs heb je onbeperkt revisies. Als je meerdere keren feedback geeft, dan rekenen we dus geen meerprijs voor de aanpassingen. Zo weet je vooraf altijd precies wat je betaalt en kom je nooit voor verrassingen te staan. Dat is wel zo prettig. Betalen doe je pas als jij aangeeft dat het logo definitief gemaakt mag worden, dus je betaalt alleen voor een product waar je 100% tevreden over bent. Dat geeft een veilig gevoel, toch?

Onbeperkt aanpassen

Wij zij pas tevreden als jij dat bent. Je mag daarom onbeperkt feedback op de ontwerpen geven, zonder dat je daarvoor extra betaalt. Logosnel.nl wil namelijk graag dat ieder bedrijf een logo krijgt dat compleet naar wens is en jaren mee kan gaan. De prijs moet hiervoor geen beperking vormen. Omdat onze ontwerpers veel kennis en ervaring hebben, zal er doorgaans weinig feedback nodig zijn, maar het is goed om te weten dat je hier wel de optie toe hebt. We gaan voor 100% tevredenheid en onze ontwerpers staan tot je dienst totdat jij zegt dat het logo klaar is.

Aan de slag

Om je zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn is het handig als je alvast jouw wensen en ideeën op een rijtje zet. Heb je al een duidelijk beeld van het bedrijfslogo dat je wilt ontvangen? Vertel ons dan je wensen. Heb je nog geen idee, dan kun je eerst wat onderzoek doen. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van concurrenten. Welke logo’s hebben zij? Welke spreken je aan en welke juist niet? Dit soort informatie is heel nuttig voor de ontwerpers. Uiteraard kunnen zij je adviseren met betrekking tot de juiste afbeelding, kleuren en eventueel een goed lettertype.

Het eindproduct

LogoWanneer we een goed idee hebben van wat jij wilt, dan gaan onze ontwerpers direct voor je aan de slag. Binnen 24 uur (op werkdagen) ontvang je van ons twee tot drie voorstellen voor bedrijfslogo’s (enkel wanneer je gebruik maakt van onze 24-uursservice). Met het logo dat je het meest aanspreekt kunnen we verder gaan werken. We passen het net zo lang aan als nodig en rekenen hiervoor geen extra kosten. Op het moment dat je helemaal content bent met het ontwerp, dan geef je hierop akkoord. Je ontvangt het definitieve bedrijfslogo dan in verschillende bestandsformaten, zodat je het overal in kunt gaan zetten. Je betaalt pas als de levering compleet en volledig naar wens is.

Risicoloos proberen

Bij Logosnel.nl kun je in feite zonder risico een logo laten ontwerpen. Je weet vooraf altijd precies wat je betaalt en je doet dit pas als je 100% tevreden bent. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je blijft zitten met een ontwerp dat niet naar wens is. Voor het scherpe tarief van 99 euro exclusief btw ben je verzekerd van een professioneel ontwerp dat ook nog eens supersnel wordt geleverd. Wij zijn ervan overtuigd dat we voor ieder bedrijf het perfecte logo weten te maken. Dat is ook de reden dat wij een scherp tarief en snelle service durven te bieden.

Richtlijnen voor een goed logo

Een logo laten ontwerpen gaat het best als je een scherp beeld hebt van je wensen. Natuurlijk voorzien de ontwerpers je van tips en advies, maar jij weet zelf het meest over je onderneming en de branche waarin je Logo voorbeeldwerkt. Het is belangrijk om te bedenken wat je wilt uitstralen met het bedrijfslogo en voor welke doelgroep het wordt ontwikkeld. Zakelijke klanten, kinderen, jongeren, andere bedrijven: elke doelgroep vraagt om een ander logo. Kinderen en jongeren spreek je aan met speelse, vrolijke logo’s, maar zakelijke klanten voelen zich geruster bij een professioneel en strak logo. Een goed logo is uniek, simpel en tijdloos.

Flexibel en schaalbaar

Een bedrijfslogo komt uiteindelijk op allerlei uitingen te staan. Het moet geschikt zijn om te worden afgebeeld op een website, een billboard, briefpapier en vele andere plaatsen. Een van eigenschappen is dus schaalbaarheid: zowel op klein als groot formaat moet het logo er goed uitzien en leesbaar zijn. Gebruik daarom geen details en kleine lettertjes. Het is ook slim om te kijken hoe het bedrijfslogo er in zwart-wit uit komt te zien. Is het dan nog steeds duidelijk en sterk? De kleuren van het logo moeten geschikt zijn om op diverse achtergrondkleuren te worden gebruikt. Onze ontwerpers denken mee over dit soort essentiële kenmerken.

Vragen?

Het moge duidelijk zijn dat er heel wat expertise nodig is om een goed bedrijfslogo te ontwerpen. Het is daarom af te raden om dit zelf te proberen, want dit levert bijna altijd matige kwaliteit op. Een professionele ontwerper is op de hoogte van alle vereisten en kan je goed adviseren bij vragen. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen door te spreken en te bepalen of deze realistisch zijn. Logosnel.nl wil dat klanten 100% tevreden zijn en een bedrijfslogo krijgen dat jaren mee kan gaan. Voor slechts 99 euro exclusief btw heb je al een professioneel logo, dus voor de prijs hoef je het niet te laten.

Logo laten ontwerpen

Ben je overtuigd na het zien van ons portfolio? Aanvragen doe je simpel en snel via onze website. We vragen je om bepaalde informatie welke ons helpt een goed beeld te vormen van je onderneming en/of wensen. Heb je voorbeelden of een eigen schets? Stuur deze vooral mee.

5

Logo ontwerp aanvragen

Zet ons direct aan het werk!

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op. We proberen je vraag binnen 24 uur te behandelen. Veel algemene vragen hebben we daarnaast beantwoord op onze veelgestelde vragen pagina.

    Stel ons je vraag