Snel een logo laten maken

Het belang van een goed logo laten maken wordt nog weleens onderschat. Een logo draagt bij aan de herkenbaarheid en het imago van je bedrijf. Het is dus het beste om een logo op maat te laten maken door iemand die er echt verstand van heeft. Je wilt immers wel dat het logo van jouw bedrijf een professionele uitstraling heeft. Een logo dat er niet professioneel uitziet straalt dit af op het merk, waardoor ook je bedrijf minder professioneel overkomt. Dat is natuurlijk het laatste wat je wilt. Logosnel.nl kan al in 24 uur een professioneel logo voor je maken wanneer je gebruik maakt van onze 24-uursservice.

Snelle service

Als je al op korte termijn een logo op maat nodig hebt, dan ben je bij Logosnel.nl aan het juiste adres. Je kunt op werkdagen al binnen 24 uur een bedrijfslogo ontvangen. Sterker nog: je ontvangt zelfs twee verschillende ontwerpen. Zo kun je kiezen welke stijl jou het meeste aanspreekt. Op de ontwerpen kun je natuurlijk nog feedback geven, we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Met deze 24-uursservice is Logosnel.nl de snelste leverancier van logo’s in Nederland en België.

Klaar als jij tevreden bent

Bij Logosnel.nl werken enkele vaste ontwerpers die geheel tot jouw dienst staan. Zij hebben veel ervaring met het creëren van logo’s en zijn daardoor in staat om snel een logo op maat aan te leveren. Je krijgt per aanvraag twee ontwerpen. Je mag hierop net zo lang feedback geven totdat jij helemaal tevreden bent. Het aantal revisies is dus onbeperkt. Als het logo dus niet meteen volledig naar wens is, dan beginnen we gewoon opnieuw. Of we passen het eerste voorstel aan, net wat je wilt. We gaan net zo lang door totdat jij 100% tevreden bent.

Scherpe prijzen

Misschien denk je nu: zoveel service, dat zal wel wat kosten? Nee, Logosnel.nl hanteert zeer scherpe prijzen. Al voor 99 euro per logo (exclusief btw) heb je een logo op maat. Voor dit geld zorgen wij ervoor dat je een mooi bedrijfslogo krijgt dat precies bij jouw wensen en jouw bedrijf past. Met een logo moet je immers meestal jaren vooruit, dus dan moet je wel helemaal achter het ontwerp en kleurgebruik kunnen staan. We werken hier net zo lang aan totdat jij compleet tevreden bent. En dat voor nog geen 100 euro.

Achteraf betalen

Een logo laten maken bij Logosnel.nl kan dus heel snel en het is pas af als jij helemaal tevreden bent over het ontwerp. Dat betekent ook dat wij je pas factureren als het logo af is. Je kunt dus altijd achteraf betalen op het moment dat jij vindt dat het bedrijfslogo compleet naar wens is. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat je moet betalen voor een ontwerp waar je niet blij mee bent. Dat betekent ook dat Logosnel.nl ervan is overtuigd dat we altijd kwaliteit kunnen leveren. En dat ondanks de scherpe prijzen en de snelste levering van Nederland en België.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil je een goed logo laten maken, dan is het van belang om eerst goed over je wensen na te denken. Zijn er bepaalde bekende logo’s die je erg aanspreken? Welke kleuren vind je mooi en passen bij je bedrijf? Moet er een bepaalde tekst in het bedrijfslogo komen te staan, zoals een onderschrift? Uiteraard kunnen de ervaren ontwerpers met je meedenken, maar misschien heb je al een vrij duidelijk beeld van wat je wilt hebben. Dat is handig, want dan kunnen de ontwerpers extra snel tot een geschikt ontwerp komen.

Let op branche en imago

Een goed bedrijfslogo past helemaal bij de onderneming en de branche waarin deze zich bevindt. Het kan zijn dat je soms je persoonlijke smaak een beetje opzij moet zetten voor het perfecte ontwerp. Een stoer bedrijf vraagt om stoere kleuren en een stevig logo. De afbeelding op het logo moet iets zeggen over de naam van het bedrijf of over de werkzaamheden. Denk er ook over na op welke achtergrond je het bedrijfslogo wilt gaan plaatsen. Het logo moet namelijk opvallen tegen de achtergrond, dus kies voor kleuren die goed zichtbaar zijn op de meeste achtergrondkleuren. Onze ontwerpers denken natuurlijk met je mee.

De voorbeelden

Binnen 24 uur (op werkdagen) krijg je twee voorstellen voor logo’s (wanneer je gebruik maakt van onze 24-uursservice). Hier mag je dan feedback op geven. Als je een duidelijke voorkeur hebt voor een van de twee ontwerpen, dan werken we daarmee verder. Zoals gezegd gaan we net zo lang door met ontwerpen en aanpassen totdat jij helemaal tevreden bent. Wanneer je definitief tevreden bent over het logo, dan wordt het aan je opgeleverd in verschillende bestandsformaten, zodat je het flexibel kunt gebruiken. Betalen doe je achteraf, pas wanneer je helemaal tevreden bent.

Proberen zonder risico

Omdat je pas achteraf betaalt wanneer je voor de volle 100% tevreden bent over het ontwerp, is een logo laten maken bij Logosnel.nl dus in feite risicoloos. Je blijft nooit zitten met een bedrijfslogo dat niet naar wens is. Wij snappen hoe belangrijk een logo is voor een bedrijf en willen er daarom alles aan doen om het beste bedrijfslogo voor jou te ontwerpen. We vertrouwen daarbij volledig op onze expertise, waardoor we de scherpe tarieven, snelle levering en 100% tevredenheidsgarantie durven aanbieden. Zo kun je ook met een klein budget toch een professioneel bedrijfslogo laten ontwikkelen.

Tips

Een goed bedrijfslogo is herkenbaar, eenvoudig en tijdloos. Verwerk er daarom niet te veel details en tekst in. Je kunt er natuurlijk wel voor kiezen om je bedrijfsnaam tot een logo te verwerken, maar houd het simpel. De kleur en vorm van een bedrijfslogo bepalen voor een groot deel de eerste indruk. Bepaalde kleuren roepen duidelijke associaties op. Rood kan je bijvoorbeeld onbewust aan liefde of juist boosheid doen denken. Als je een bedrijf hebt dat juist rust moet uitstralen, dan kun je beter gaan voor een kleur die rustiger overkomt, zoals blauw of een zachte groentint. Vraag je daarom altijd af welke boodschap jij precies wilt uitdragen met het logo en of die boodschap wel aansluit bij de wensen van je doelgroep.

    Stel ons je vraag