Facebookpagina en advertentie laten maken/ontwerpen

Steeds meer bedrijven beginnen de voordelen te zien van aanwezig zijn op Facebook. Niet alleen met advertenties, maar ook met een bedrijfspagina waarop regelmatig interessant nieuws en leuke acties vanuit het bedrijf worden gepost. Door een goede Facebookpagina te creëren en te onderhouden kunnen bedrijven een relatie met klanten opbouwen met als uiteindelijke doel meer te verkopen. Wil je ook voor jouw bedrijf een Facebookpagina gaan maken? Logosnel.nl kan voordelig en snel een professionele Facebookomslag en profielfoto ontwerpen, geheel in de huisstijl van je bedrijf.

Voordelig tarief

Het ontwerpen van de omslag en de profielfoto kost slechts 49,95. Daarnaast kunnen we ook nog eens kosteloos adviseren over het inrichten van de Facebookpagina van je bedrijf. Wij zijn hiermee de goedkoopste van Nederland. Met behulp van onze ontwerpen en adviezen zal je jouw bedrijf zeker weten te onderscheiden van de concurrentie. Betalen hoeft altijd pas achteraf.

Facebookadvertenties Naast Facebookomslagen en profielfoto’s ontwerpt Logosnel.nl ook professionele Facebookadvertenties. De advertenties worden geheel naar jouw wens en de huisstijl van het bedrijf ontworpen. Uw productafbeelding kan erin verwerkt worden. Tegelijkertijd wordt rekening gehouden met de advertentierichtlijnen van Facebook. Je kunt hierbij denken aan de gewenste afmetingen en hoeveelheid tekst. Er mag namelijk niet te veel tekst in de afbeelding worden opgenomen. De kosten voor het ontwerpen van Facebookadvertenties bedragen 29,95 exclusief btw.

Social media design

Bij Logosnel.nl kun je niet alleen terecht voor ontwerpen ten behoeve van Facebook. We leveren ook social media design voor andere platforms, zoals Twitter, YouTube, Pinterest en Google+. We kunnen hierbij een uniek ontwerp maken of het design helemaal aanpassen aan de huisstijl van een bedrijf. Ook hier geldt dat we vanaf 29,95 ontwerpen kunnen leveren. De exacte kosten hangen af van de grootte van de opdracht.

Waarom investeren in social media?

Omdat de directe opbrengsten vanuit social media soms nog wat lastig te meten zijn, twijfelen sommige bedrijven of zij wel aan social media moeten beginnen. Aanwezigheid op social media is echter belangrijk tegenwoordig. Ten eerste verwachten klanten van moderne bedrijven dat zij aanwezig zijn op Facebook en Twitter. Zeker als je concurrentie ook gebruik maakt van social media, dan moet je dit ook doen om bij te blijven. Ten tweede vergoot je je bereik op internet door de inzet van sociale media, waarmee je meestal ook de naamsbekendheid vergroot. Ten derde is een bedrijfspagina op Facebook vaak een goedkoop marketingkanaal. Je betaalt enkel een klein bedrag voor de afbeeldingen en posts en je weet vooraf meestal precies wat je uit zal geven. Ten vierde kunnen sociale media wel degelijk bijdragen aan de omzet. Vanuit je bedrijfspagina of advertenties worden potentiële klanten doorgestuurd naar je website, waar zij hopelijk een aankoop zullen doen.

Waarom het ontwerp uitbesteden?

Voor veel bedrijven geldt dat zij wel graag aan de slag willen met social media, maar eigenlijk niet zo goed weten wat nou de beste aanpak is. Zij bedenken dan geen strategie en plaatsen af en toe zelfontworpen afbeeldingen of advertenties. Dit komt weinig professioneel over en geeft geen goede indruk over een bedrijf. Beter is om vooraf een duidelijke strategie te bepalen, waarin ook alvast vooruit wordt gedacht over welke content wanneer zal worden geplaatst. Deze planning kun je ook aan de ontwerpers van Logosnel.nl geven, zodat zij alvast vooruit kunnen werken en jij alvast een aantal posts achter de hand hebt. Onze ervaren designers weten precies hoe je succesvolle uitingen voor Facebook moet ontwerpen.

Waarom kiezen voor Logosnel.nl?

Logosnel.nl is een van de voordeligste grafisch ontwerpers van Nederland. Daarbij zijn we ook nog eens erg snel. Ondanks de scherpe prijzen en de snelle levering, weten onze ervaren ontwerpers altijd weer uniek design van topkwaliteit te leveren. Het is dan ook niet voor niets dat al veel grote en kleine bedrijven uit binnen- en buitenland ons hebben weten te vinden. We bieden altijd design op maat, dus ieder ontwerp is uniek en voldoet aan jouw wensen en eisen. Betalen doe je altijd achteraf.

Banners

Naast divers grafisch ontwerp voor social media levert Logosnel.nl nog een breed aanbod aan andere producten. Als je ook buiten social media wilt adverteren, dan is het voor jou wellicht interessant om bij ons een complete bannerset te laten ontwerpen. Deze banners kun je inzetten bij diverse advertentiekanalen, zoals Google AdWords, affiliate netwerken, zoals TradeTracker en websites als nu.nl. Een set bestaat uit vijf banners en kost slechts 49 euro. Je mag zelf bepalen welke formaten je ontvangt. Indien nodig kunnen we je hierin ook adviseren. Heb je meer dan vijf formaten nodig? Neem dan even contact met ons op, zodat wij een offerte op maat kunnen maken. Op grotere orders krijg je altijd een interessante korting.

Overige producten

Naast de genoemde producten levert Logosnel.nl nog meer grafisch design. We zijn bijvoorbeeld de snelste leverancier van logo’s in Nederland en België. Ook ontwerpen we een complete huisstijl voor je bedrijf tegen een zeer voordelig tarief. Andere producten die we kunnen designen zijn drukwerk, zoals visitekaartjes, flyers en brochures, boek covers, infographics, productverpakkingen en mock ups. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden. Welke ontwerpen je allemaal bij ons kunt afnemen vind je op onze website. Staat jouw product er niet tussen? Dan kun je contact met ons opnemen, want de kans is groot dat we je toch verder kunnen helpen. We maken namelijk grafisch design op maat en altijd tegen scherpe tarieven. Vanwege deze lage prijzen kunnen ook starters en bedrijven met een kleiner budget bij ons professioneel grafisch ontwerp afnemen.

Neem contact met ons op

Wil je ontwerpen voor Facebook of een van onze andere producten bij ons bestellen? Neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier op de website of bel ons en bespreek je wensen. Als je eerst nog vragen hebt of extra informatie wilt ontvangen, dan kun je ons op dezelfde manieren bereiken. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag verder door je vragen te beantwoorden en je te adviseren. We weten zeker dat we ook voor jou het perfecte grafisch ontwerp kunnen maken.

    Stel ons je vraag