Huisstijl voor starters

Het hebben van een sterke huisstijl is van groot belang voor een bedrijf. Het bepaalt namelijk mede de herkenbaarheid en het imago van je bedrijf. De stijl helpt je om je te onderscheiden van de concurrentie en wordt ook wel corporate identity genoemd. Het is daarom essentieel om je huisstijl door een ervaren designer te laten ontwerpen, om zeker te zijn van een professioneel resultaat. Bij Logosnel.nl kun je heel voordelig een complete huisstijl laten ontwerpen.

Waarom een ontwerper inschakelen?

Helaas kiezen vooral startende ondernemers en bedrijven er nog weleens voor om het ontwerp zelf te maken, omdat zij hiermee kosten denken te besparen. Goedkoop is hierbij echter duurkoop, want voor een goed design heb je de nodige kennis en vaardigheden nodig. Als je hierover niet beschikt, dan is het resultaat vaak onprofessioneel en dat straalt negatief af op je bedrijf. Dat is niet de bedoeling. Daarom kun je beter een ervaren designer inschakelen. Bij Logosnel.nl kost een huisstijlontwerp slechts 119 euro. Waarschijnlijk is het omgerekend naar jouw uurtarief duurder om zelf het design op je te nemen, dus door Logosnel.nl in te huren bespaar je tijd en geld.

Tevredenheidsgarantie

Bij Logosnel.nl mag je onbeperkt revisies indienen op het ontwerp. Je mag dus net zo lang feedback geven totdat jij 100% tevreden bent over het design. Als het ontwerp naar tevredenheid is afgerond, dan krijg je onder meer briefpapier, visitekaartjes, enveloppen en de HQ-printbestanden.

Snelle service

De ontwerpers van Logosnel.nl leveren al in 72 uur, vaak sneller, het eerste design aan je op. Je hoeft dus nooit lang op het huisstijlontwerp te wachten.

Contact

Wil je meer weten over onze diensten of een opdracht plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het aanvraagformulier op de website. Ons team helpt je graag verder.

    Stel ons je vraag