Logo en huisstijl ontwerpen Amersfoort

Ben je een ondernemer in Amersfoort, op zoek naar een vormgever om je huisstijl of logo te laten ontwerpen? En wil je ook je logo laten maken voor een scherp tarief? Logosnel is een van de snelste en voordeligste leveranciers in Nederland en België. Binnen uiterlijk 72 uur (met spoed binnen 24 uur) kun je rekenen op de eerste conceptversies van jouw logo en huisstijlmateriaal. En ben je niet tevreden, dan heb je voor geen cent extra recht op onbeperkte herzieningen.

Waarom een professioneel logo laten maken?

De taak van een logo en een huisstijl is niet de minste. Het vangen van de aandacht van potentiële klanten, in een wereld waar meer visuele stimuli de consument bestoken dan ooit, is al geen gemakkelijke. Daarnaast moet het logo en je huisstijl ook nog eens uitdragen waar jouw merk voor staat, op een manier die juist jouw doelgroep aanspreekt. Dat vraagt om meer dan alleen maar een beetje handig zijn met Photoshop. Ons netwerk van uiterst ervaren professionals weet precies de juiste toon aan te slaan voor iedereen, van advocatenkantoor tot kinderdagverblijf.

We willen alles van je weten

Als je bij ons een aanvraag indient om een logo te laten ontwerpen in Amersfoort, dan bestoken we je met een vragenlijst om zo veel mogelijk informatie vooraf te verzamelen. We willen in ieder geval weten wat de naam is van het product, bedrijf of merk waar we een logo voor maken, of je een slogan of steekwoorden hebt, je eigen omschrijving en of je verder nog wensen of ideeën hebt. Maar andere informatie is ook welkom. Wil je heel graag een speciale kleur? Zijn er specifieke bestaande logo’s die je heel erg aanspreken? Vertel het ons! Hoe meer we (vooraf) weten, hoe beter en sneller we voor jou een superlogo kunnen maken.

Hoe zijn we zo goedkoop?

We zijn niet je handige neef die voor een tientje een logo voor je photoshopt, maar we zijn ook niet het reclamebureau die een multinational honderden miljoenen rekent voor een paar gekleurde vlakjes in een patroon. Wij zijn ons bewust van onze doelgroep: mkb’ers en starters, en daar passen we onze tarieven op aan. Omdat we niet willen inleveren op kwaliteit, gebruiken we ervaren vormgevers en luisteren we veel en goed naar je wensen. Zo verspillen we geen tijd en geld en kunnen we al vanaf € 99 (exclusief btw) een standaard logo, en vanaf € 119 (exclusief btw) een complete huisstijl bieden.

Nog meer vormgeving

Je kunt bij ons een fantastische huisstijl en een fantastisch logo laten maken in Amersfoort. Maar wist je dat onze ontwerpers nog veel meer aankunnen? Als je op zoek bent naar vormgeving voor zowel je on- als offlinecommunicatie-uitingen, ben je bij ons aan het juiste adres. We weten onder andere goed de weg in vormgeving voor sociale media, verpakkingen en labels voor producten, en allerlei drukwerk zoals folders en flyers. Bovendien krijg je bij ons het beeldmateriaal in gebruiksklare JPG, PNG en pdf-bestanden van hoge kwaliteit, en in vectorbestanden (AI en EPS) waar je zelf in alle formaten mee aan de slag kunt.

Contact

Heb je al een opdracht klaarstaan voor ons om mee aan de slag te gaan? Ben je nieuwsgierig geworden over de mogelijkheden? Wil je meer weten over wat we doen? We staan voor je klaar met onze ruime ervaring en dienstenaanbod. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat je met ons kunt bereiken.

    Stel ons je vraag