Logo laten ontwerpen voor kleding

Ben je op zoek naar een professioneel logo-ontwerp dat geschikt is om op kleding te laten drukken? Bij Logosnel.nl kun je snel en voordelig een logo laten ontwerpen door ons team van ontwerpexperts. Zij weten precies waaraan een goed logo aan moet voldoen. Logosnel.nl is de voordeligste leverancier van grafisch ontwerpen in Nederland en we hebben met onze voordelige grafische designs al vele bedrijven in binnen- en buitenland geholpen. Bij ons is het ontwerp van je logo in goede handen.

Voordelig ontwerp

Bij ons kun je al een logo laten ontwerpen voor slechts 99 euro. Dit is een vast bedrag. Ook als we op jouw verzoek aanpassingen aan het ontwerp moeten maken, dan betaal je hiervoor geen meerprijs. Wij streven namelijk naar 100% klanttevredenheid, dus een ontwerp is pas af als het helemaal naar jouw wens is. Betalen gebeurt altijd achteraf. Je weet dus zeker dat je altijd betaalt voor een product waar je helemaal tevreden over bent en het bedrag staat vooraf vast. Je komt zo nooit voor verrassingen te staan.

Snelle levering

Logosnel.nl is de snelste leverancier voor logo’s in Nederland en België. Op werkdagen ontvang je al in 24 tot 72 uur de eerste voorstellen. Je ontvangt twee ontwerpen waaruit je er een mag kiezen om verder mee te werken. Je mag onbeperkt feedback op het ontwerp geven zonder dat we hiervoor extra kosten in rekening brengen. Je zult dus nooit voor onverwachte kosten komen te staan en je logo wordt altijd snel geleverd.

Meer weten?

Wil je meer weten over het laten ontwerpen van een logo voor op kleding? Of wil je meteen een opdracht plaatsen? Dat kan. Je kunt contact met ons opnemen door het aanvraagformulier op de website in te vullen of door ons te bellen. Het team staat voor je klaar om je verder te helpen.

    Stel ons je vraag