Logo ontwerp Amsterdam

Wil je een logo laten ontwerpen in Amsterdam? Heb je al eens aan de mogelijkheid gedacht om een bedrijfslogo online te bestellen? Bij Logosnel.nl kun je al in 24 uur (op werkdagen) een voorstel ontvangen voor een nieuw logo. Je neemt gewoon contact met ons op, je geeft je wensen door en wij gaan direct voor je aan de slag. Heel snel en eenvoudig. We werken met een vast en voordelig tarief per logo. Onze ervaren ontwerpers slagen er zeker in om een sterk logo voor jouw bedrijf te creëren.

Snelle 24-uurslevering

Logosnel.nl is de snelste leverancier van logo’s binnen Nederland en België. Op werkdagen ontvang je al in 24 uur de eerste ontwerpen als je kiest voor onze 24-uursservice. Je krijgt twee voorstellen waarvan je kunt aangeven welk van beide jou het meest aanspreekt. Met dat ontwerp werken we dan verder. Je hoeft bij ons dus geen dagen of weken te wachten op een nieuw bedrijfslogo.

Voordelig tarief en achteraf betalen

Het laten ontwerpen van een professioneel bedrijfslogo hoeft helemaal niet duur te zijn. Je betaalt bij ons 99 euro exclusief btw per logo. Als je wilt dat we wijzigingen doorvoeren, dan blijft die prijs hetzelfde. Betalen doe je pas achteraf, wanneer je akkoord hebt gegeven op het ontwerp. Zo weet je zeker dat je altijd betaalt voor een product waar je volledig content mee bent.

Pas klaar als jij 100% tevreden bent

Bij Logosnel.nl zijn we pas tevreden als jij dat bent. Je mag onbeperkt feedback geven op het ontwerp en we passen het net zo lang aan totdat jij zegt dat het af is. Je zult dus nooit betalen voor iets dat niet compleet naar wens is. Wij vertrouwen erop dat onze ervaren designers in staat zijn om zeer snel een bedrijfslogo voor je te ontwerpen dat aan jouw eisen voldoet.

Onze werkwijze

Ben je al overtuigd van de goede service van Logosnel.nl? Neem dan contact met ons op om je wensen door te spreken. Voor de ontwerpers is het handig als je wat logo’s en kleuren kunt laten zien die jou aanspreken. Dan hebben zij een goed startpunt voor het ontwerpen. Uiteraard zullen zij je ook adviseren. Vervolgens gaan de designers aan de slag om twee voorstellen te ontwerpen. Op werkdagen ontvang je deze in 24 tot 72 uur. Je mag onbeperkt revisies doorgeven, we ronden het project pas af als je tevreden bent. Na akkoord op het definitieve bedrijfslogo ontvang je dit van ons in meerdere bestandsformaten. Betalen doe je achteraf.

Waarom Logosnel.nl?

Voor een logo ontwerp Amsterdam bezoeken is bij Logosnel.nl niet nodig. In plaats van een logo laten ontwerpen in Amsterdam bestel je het namelijk simpel en snel online. Dat scheelt weer tijd en geld. Met onze scherpe tarieven en supersnelle service weten we onze klanten steeds opnieuw te verrassen. Ons ervaren ontwerpteam staat garant voor kwaliteit en we weten zeker dat we ook voor jouw bedrijf het perfecte logo kunnen leveren. Heb je vragen of wil je een opdracht plaatsen? Neem vandaag nog contact met ons op.

 

    Stel ons je vraag