Logo voor zzp’er

Als zzp’er moet je niet alleen al het werk zelfstandig kunnen doen, maar je moet jezelf ook kunnen verkopen. Of je nu als zzp’er in de bouw werkt, of in de communicatiebranche: een beetje personal branding en marketing kan nooit kwaad. Als zzp’er heb je voldoende concurrentie, dus moet je jezelf goed onderscheiden. Een goed en professioneel logo maakt in een oogopslag duidelijk aan je potentiële klanten wat voor onderneming je bent, en wat ze kunnen verwachten. Logosnel.nl helpt je aan zo’n logo waarmee je jezelf herkenbaar in de markt zet.

Goed en voordelig logo zzp

Als zzp’er moet je extra goed letten op de kosten. Daarom ben je bij logosnel.nl goed uit: bij ons ben je verzekerd van een uiterst scherp tarief. Wij kunnen een lage prijs garanderen en toch niets aan kwaliteit inleveren, omdat we uitgebreide ervaring in logo-ontwerp hebben. Bovendien beschikken we over een uitgebreid netwerk van professionele ontwerpers. Zo houden we de kosten laag en de kwaliteit hoog, waar jij uiteindelijk profijt van hebt.

Onze werkwijze voor een uniek logo

Je weet als zzp’er als geen ander hoe je bedrijf in elkaar zit, en waar je allemaal voor staat. Dat horen wij dan ook graag van je, als onderdeel van ons stappenplan voor logo-ontwerp. Hoe meer van deze informatie we hebben, hoe beter we een logo kunnen maken dat het beste bij jou als zzp’er past. Om er zeker van te zijn dat je tevreden bent, krijg je een concept binnen 72 uur, en een onbeperkt aantal revisies.

Bestel vandaag nog je logo voor je zzp dienstverlening

Heb je interesse gekregen in wat wij te bieden hebben, maar weet je nog niet goed hoe je moet beginnen? Voor ideeën en inspiratie kun je eens kijken naar ons stappenplan voor ontwerp, of naar logo’s die we al voor eerdere klanten hebben gemaakt. Ben je eruit? Dan vraag je via ons aanvraagformulier een logo-ontwerp aan, al vanaf 99 euro (ex. btw). En je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

    Stel ons je vraag