Snelle ontwerpen voor je nieuwsbrieven met Mailchimp

Mailchimp is een relatief nieuw, maar al heel veel gebruikt programma, om nieuwsbrieven te ontwerpen en te versturen. Het programma is vriendelijk in gebruik en kent alle toepassingen van moderne sociale media. Zo kun je Mailchimp gebruiken om nieuwsbrieven te versturen naar Facebook, maar ook Twitter en Linkedin werken prima samen met het programma. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over onleesbare nieuwsbrieven die niet goed gelezen kunnen worden door je doelgroep.

Mailchimp ontwerp laten maken

Mailchimp is een makkelijk programma om mee te werken, maar als je niet helemaal thuis bent in de grafische of website wereld, dan kan het misschien heel verstandig zijn om je nieuwsbrief ontwerpen voor Mailchimp te laten maken door een professional. Als je kiest voor de mensen van Logosnel.nl, dan weet je zeker dat je nieuwsbrief ook nog echt nieuws zal bevatten tegen de tijd dat hij aankomt bij je doelgroep. Logosnel.nl werkt namelijk supersnel en ook nog eens supergoed en netjes. Je hoeft ze slechts te vertellen wat er in je nieuwsbrief moet komen te staan en zij regelen binnen maximaal een paar dagen het hele ontwerp voor Mailchimp voor je.

Mailchimp houdt statistieken bij

Het moeten (laten) ontwerpen van de templates (visuele invulling) voor Mailchimp hoeft je dus zeker niet meer te weerhouden om het te gaan gebruiken. Het programma biedt naast de strakke uitstraling en het gebruiksgemak voor allerlei sociale media nog meer voordelen. De belangrijkste hiervan is misschien wel dat je op Mailchimp statistieken van je nieuwsbrief bij kunt houden. Je kunt precies zien wie je nieuwsbrief geopend hebben en of ze er nog verder op in gegaan zijn of niet. Het effect van je marketingactie is op deze manier heel eenvoudig te checken.

    Stel ons je vraag