Voordelig logo ontwerp

Een professioneel logo laten ontwerpen voor je bedrijf hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij Logosnel.nl heb je al een voordelig logo ontwerp voor 99 euro exclusief btw. Maar prijs is niet het belangrijkste criterium om een ontwerper op te selecteren. Een bedrijfslogo moet namelijk vooral van goede kwaliteit zijn. Het logo zegt immers veel over je bedrijf en dan wil je wel dat het er professioneel uitziet. Bij Logosnel.nl bieden we altijd topkwaliteit tegen scherpe tarieven.

Waarom niet zelf een logo ontwerpen?

Sommige mensen denken dat het laten ontwerpen van een logo erg duur is en proberen het daarom zelf. Of ze besteden de klus uit aan een kennis die er eigenlijk niet zoveel verstand van heeft. In beide gevallen levert dit vaak onprofessioneel ogende logo’s van matige kwaliteit op. Goedkoop wordt daarmee duurkoop. Het ontwerpen van een sterk logo is echt een vak apart, waar je het beste een expert voor kunt inhuren. De ontwerpers van Logosnel.nl weten precies aan welke voorwaarden een bedrijfslogo moet voldoen om succesvol te zijn.

Vaste lage prijs

We hanteren scherpe tarieven. Per logo betaal je 99 euro exclusief btw. Voor dit geld krijg je in eerste instantie twee ontwerpen, waaruit je er een kunt kiezen. Je mag er natuurlijk ook nog feedback op geven. We werken net zo lang aan het ontwerp totdat je bedrijfslogo volledig naar wens is.

Supersnelle levering

Logosnel.nl heeft de snelste levering van logo’s in Nederland in België. We bieden namelijk een 24-uurslevering. Dit betekent dat je op werkdagen de volgende dag al een voordelig logo ontwerp kunt ontvangen. Ondanks de snelle levering en de voordelige tarieven leveren we altijd topkwaliteit.

Onbeperkte aanpassingen

Bij Logosnel.nl zijn we pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Daarom mag je onbeperkt feedback geven op het ontworpen logo. Als jij nog op- of aanmerkingen hebt, dan geef je deze gewoon aan ons door en dan gaan wij ermee aan de slag. We stoppen pas als jij zegt dat het logo 100% naar wens is.

Van start

Om aan jouw wensen en eisen te voldoen moeten we deze natuurlijk eerst leren kennen. Neem contact met ons op en vertel wat je precies nodig hebt. Misschien heb je al een heel duidelijk beeld in je hoofd van het bedrijfslogo en kun je hier al uitgebreid over vertellen. Het kan ook zijn dat je juist nog geen idee hebt over wat je zou willen. Ook dat is geen probleem, wij denken graag met je mee. Het is wel handig als je alvast wat voorbereidt.

Jezelf voorbereiden

Ook als je nog niet precies weet wat je wilt kun je toch alvast wat ideeën verzamelen die we als input kunnen gebruiken. Kijk bijvoorbeeld eens op de websites van je directe concurrenten. Hoe zien hun logo’s eruit? Gezien zij dezelfde producten of diensten en doelgroep hebben geven deze logo’s je mogelijk een aardig beeld van wat in jouw branche een veelgebruikte stijl is. Wellicht zijn er ook nog logo’s uit andere branches die je erg aanspreken. Geef dit ook door aan de ontwerpers. Vertel hen daarnaast goed wat je wilt uitstralen met het bedrijfslogo, wie je doelgroep is, of er bepaalde elementen in moeten voorkomen en of je al bepaalde kleuren in gedachten hebt.

Het vervolg

Als we op de hoogte zijn van jouw wensen, dan gaan onze ontwerpers voor je aan de slag met het maken van een voordelig logo ontwerp. Op werkdagen ontvang je in 72 uur minimaal twee voorstellen voor bedrijfslogo’s. Jij kiest het logo waarmee we verder gaan werken en dat passen we aan totdat jij 100% tevreden bent over het ontwerp. Als dat het geval is, dan leveren we het logo aan in verschillende bestandsformaten, zodat je het logo overal zonder probleem kunt plaatsen. De betaling voor het logo gebeurt altijd achteraf.

Kenmerken van een goed logo

Een goed logo voldoet aan bepaalde kenmerken. Het moet een goede afspiegeling zijn van je bedrijf en diensten. Een formeel bedrijf vraagt om een formeel en zakelijk logo, een informeel bedrijf kan het wat ludieker aanpakken. Het bedrijfslogo moet opvallend en herkenbaar zijn, maar niet schreeuwerig. Dat geeft een onrustige, onprofessionele indruk. Het ontwerp moet uniek, simpel en tijdloos zijn. Een logo moet dus niet onderhevig zijn aan trends. Je ziet al: er komt nog heel wat kijken bij het ontwikkelen van een goed logo. Reden te meer om het over te laten aan de experts.

Overal te gebruiken

Een andere zeer belangrijke eigenschap voor een goed logo is dat het veelzijdig is en op allerlei uitingen kan worden ingezet. Het moet er goed uitzien op alles van billboard tot briefpapier. Dat houdt in dat het ontwerp schaalbaar moet zijn. Zorg er daarom voor dat er geen kleine plaatjes of tekstjes in worden verwerkt, want die zie je in klein formaat niet meer. De kleuren moeten goed combineren met verschillende soorten achtergronden. Dat wil zeggen, ze moeten voldoende contrast hebben met diverse kleuren achtergronden. De kleuren zelf roepen ook weer associaties op bij mensen. Rood geeft bijvoorbeeld een heel andere indruk dan blauw of geel. Ook hier wordt weer duidelijk dat het een vak apart is om een goed logo te ontwerpen.

In het kort

Het laten ontwikkelen van een professioneel bedrijfslogo kun je het beste overlaten aan de experts. Logosnel.nl heeft een aantal van dit soort experts in dienst die geheel tot jouw beschikking staan. Geef aan hen jouw wensen door en meestal heb je de volgende dag al een ontwerp om te beoordelen. We schaven het ontwerp net zo lang bij totdat jij 100% tevreden bent. Daarna leveren we het aan je op en dat is ook het moment dat je pas hoeft te betalen. Met onze 24-uursservice zijn wij de snelste van Nederland en België. Ondanks de goede service en snelle levering is een logo bestellen bij ons toch heel voordelig.

Meer informatie?

Heb je nog vragen of wil je al een opdracht bij ons plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons ervaren team helpt je graag verder.

    Stel ons je vraag