Kosten banner set design

Als bedrijf moet je tegenwoordig online aanwezig zijn. Het hebben van een website is essentieel, maar je moet ook verkeer naar die website weten te sturen. Dit doe je veelal door online te adverteren, onder andere met banners (online advertenties). Deze banners kun je via verschillende kanalen verspreiden, zoals Google AdWords, affiliate netwerken en Facebook. Ze bestaan in diverse afmetingen en bestandstypen. Vraag je je af welke kosten banner set design met zich meebrengt? Dit valt heel erg mee. Voor nog geen 100 euro heb je al een set, dus als je via de banners slechts enkele verkopen weet te realiseren, dan heb je de kosten er al uit.

banner-set

Goedkoopste banner set design van Nederland

Logosnel.nl kan al voor 99 euro een complete banner set ontwerpen. Een set bestaat standaard uit vijf formaten banners, dus je betaalt nog geen tientje per banner. Welke formaten je ontvangt mag je zelf bepalen, maar we kunnen je hierin ook adviseren. Als je meer dan vijf formaten nodig hebt, neem dan contact met ons op om een offerte op maat op te stellen. Op dit soort grotere orders krijg je altijd een interessante korting. Als je voor lage kosten banner design nodig hebt, dan ben je bij Logosnel.nl dus aan het juiste adres.

bannerset

Snelle levering

Omdat internet een vluchtig medium is en je vaak snel actie moet ondernemen, is het belangrijk om snel een nieuwe banner set te kunnen ontvangen. Als je een opdracht bij ons plaatst voor een set banners, dan ontvang je het eerste concept al binnen 72 uur. Op deze manier kun je spontane promoties opzetten of inspelen op actuele gebeurtenissen. Hoewel we snel en tegen lage kosten banner set design leveren, is het altijd mogelijk om revisies in te dienen. We willen namelijk dat jij voor de volle 100% tevreden bent over de banners, want pas als jij tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Met onze snelle en complete service zijn wij een van de voordeligste leveranciers van banners in Nederland.

 

    Stel ons je vraag