Logo voor op auto ontwerpen

Logo’s op een auto zijn een slimme en eenvoudige manier om reclame te maken voor je bedrijf. Je hoeft immers maar één keer te investeren in het logo-ontwerp en de bestickering, waarna je in principe onbeperkt zichtbaar kunt zijn bij je doelgroep. Logosnel.nl kan je adviseren over een goed logo voor op je (bedrijfs)auto en al binnen zeer korte tijd de eerste ontwerpen opleveren. Ons ervaren team van ontwerpers levert altijd maatwerk van topkwaliteit. Zo houden we altijd rekening met het formaat van het ontwerp en de leesbaarheid van eventuele teksten. Dit is van belang, omdat het logo vanaf grotere afstand duidelijk moet zijn.

Snelste service

Logosnel.nl is de snelste ontwerper van logo’s in Nederland en België. Op werkdagen ontvang je al in 24 uur twee concepten. Met het ontwerp dat jou het meeste aanspreekt werken we vervolgens verder. Bij Logosnel.nl mag je onbeperkt revisies doorgeven. Klanttevredenheid is voor ons namelijk heel belangrijk, dus we zijn pas klaar als het ontwerp voor 100% naar wens is.

Betaling achteraf

Voor een professioneel ontworpen logo waarop je onbeperkt feedback mag geven betaal je bij ons slechts 99 euro. Voor de aanpassingen worden dus geen extra kosten gerekend. Betalen doe je altijd pas achteraf, dus je bent ervan verzekerd dat je altijd een product krijgt dat volledig naar wens is. Een logo bestellen bij Logosnel.nl kan je dus zonder risico doen.

Contact opnemen

Als je een logo wilt laten ontwerpen door Logosnel.nl, dan kun je contact met ons opnemen via het aanvraagformulier op de website. Onze medewerkers helpen je graag verder. Ook als je nog vragen hebt of advies nodig hebt, dan kun je ons bereiken. Zo kunnen we bijvoorbeeld met je meedenken over geschikte kleuren, afbeeldingen en lettertypes voor een logo voor op de auto.

    Stel ons je vraag