Logo ontwerp Rotterdam

Heb je een nieuw bedrijfslogo nodig en zoek je een ontwerper in Rotterdam? Waarom zou je een logo laten ontwerpen in Rotterdam als je dit ook heel eenvoudig online kunt laten doen? Dat scheelt weer tijd en voor bedrijven is tijd meestal geld. Bij Logosnel.nl kun je al voor 99 euro exclusief btw een bedrijfslogo van topkwaliteit laten ontwerpen. Wij hebben meerdere ervaren designers in dienst die geheel tot jouw beschikking staan. We leveren bijzonder snel en betalen mag achteraf. Klinkt interessant toch?

Snelste service van Nederland en België

Onze levering is ongekend snel. Op werkdagen kunnen we al in 24 uur de eerste ontwerpen sturen als je gebruik maakt van onze 24-uursservice. Daarmee zijn we de snelste logo-ontwerpers van Nederland en België. Onze ontwerpers hebben veel ervaring en weten daardoor snel designs van topkwaliteit te leveren. Op de ontwerpen mag je natuurlijk nog feedback geven.

Betaal achteraf

Een logo heb je al voor 99 euro exclusief btw. Dit is een vast bedrag. Als we aanpassingen moeten doen aan onze ontwerpen op basis van jouw feedback, dan rekenen we hiervoor geen extra kosten. Betalen hoef je pas achteraf te doen, als je akkoord hebt gegeven op het definitieve bedrijfslogo. Zo ben je er van verzekerd dat je altijd betaalt voor een resultaat dat helemaal naar wens is.

Pas klaar als jij 100% tevreden bent

Een bedrijfslogo moet het liefst net zo lang meegaan als het bedrijf zelf. Het ontwerp moet tijdloos zijn en het bedrijf moet er voor de volle 100% tevreden over zijn. Daarom mag je bij Logosnel.nl onbeperkt revisies indienen. Zo lang jij nog op- of aanmerkingen hebt gaan we door met het aanscherpen van het ontwerp. Pas als jij zegt dat het logo af is, is het af.

Onze werkwijze

Wilde je een logo laten ontwerpen in Rotterdam, maar klinkt Logosnel.nl je ook als muziek in de oren? Neem dan contact met ons op om je wensen te bespreken. Als we een helder beeld hebben van wat je wilt, dan gaan we meteen aan het werk. Je kunt dus al in 24 tot 72 uur de eerste logo’s verwachten. Mocht je daarop feedback hebben, dan verwerken we deze. Dat doen we zo vaak als jij dat nodig vindt. Na akkoord ontvang je van ons het definitieve ontwerp in diverse bestandsformaten. Zo kun je het logo probleemloos en flexibel overal voor gebruiken. Betaling geschiedt achteraf.

Tips ter voorbereiding

Om je extra goed van dienst te kunnen zijn is het handig als je zelf een paar simpele voorbereidingen treft voordat je contact met ons opneemt. Verzamel wat voorbeelden van logo’s die je aanspreken, bij voorkeur van concurrenten. Die opereren namelijk binnen dezelfde branche, dus zullen ongeveer hetzelfde imago willen uitstralen. Bedenk ook wat jouw bedrijf wil uitstralen met het bedrijfslogo. Door dit soort dingen door te geven hebben we alvast een goed startpunt om direct voor je aan de slag te gaan. Voor een logo ontwerp Rotterdam aandoen is dus niet nodig, bestel het gewoon snel en gemakkelijk online bij Logosnel.nl. Wij helpen je graag.

    Stel ons je vraag