Visitekaartjes voor bedrijven

Visitekaartjes zijn nog steeds een belangrijke manier om onder de aandacht te blijven bij klanten, leveranciers en zakenpartners. Logosnel.nl ontwerpt voordelig professionele visitekaartjes voor allerlei soorten bedrijven, waaronder kapsters, studenten, massagesalons, nagelstylisten, fotografen en werkzoekenden.

Kapster

Als kapster wil je een verzorgde uitstraling hebben. Dit strekt zich ook uit naar de huisstijl van je bedrijf, zoals je visitekaartjes. Bij Logosnel.nl kun je al voor 69 euro visitekaartjes laten ontwerpen die volledig bij het imago van jouw bedrijf passen. We kunnen het ontwerp aanpassen aan een bestaande huisstijl, maar ook een geheel uniek design maken. Je kunt contact met ons opnemen om je wensen te bespreken. Geef ons bijvoorbeeld door welke doelgroep je wilt aanspreken; heb je een hippe zaak, gericht op een jong publiek of bijvoorbeeld een wat luxere salon voor een chiquer publiek? Dit nemen we mee in het ontwerp.

Nagelstylisten

Net als voor kappers geldt ook voor nagelstylistes dat je werkzaam bent in de schoonheidsindustrie en dat je dus te allen tijde verzorgd over moet komen. Logosnel.nl ontwerpt stijlvolle visitekaartjes in uniek design of in de stijl van een bestaande huisstijl. Qua design houden we rekening met jouw doelgroep, dus daar zullen we naar informeren. Hier passen we zaken als kleurgebruik, lettertypes en afbeeldingen op aan. Op die manier weet je zeker dat jouw visitekaartjes de juiste clientèle aanspreken en dat ze worden doorgegeven aan nieuwe, potentiële klanten.

Fotografen

Voor fotografen is een professioneel visitekaartje erg belangrijk. Je werkt immers in een branche die gericht is op mooie beelden, composities en creativiteit. Je visitekaartjes moeten dit ook uitstralen. Het is interessant om een of meerdere van je foto’s te verwerken in het design van je kaartje. Zo geef je meteen een indruk van de stijl van je werk en mooie afbeeldingen nodigen uit om gedeeld te worden. Neem contact met ons op en we kunnen je adviseren over welke afbeeldingen je het beste kunt kiezen om jouw gewenste doelgroep aan te spreken.

Massagesalons

Een massage is iets heel persoonlijks. Mensen moeten zich letterlijk blootgeven en dat vraagt om een grote mate van vertrouwen. Het is dus bijzonder belangrijk dat de visitekaartjes van een massagesalon er professioneel en betrouwbaar uitzien, anders zal iemand niet snel een afspraak bij je durven te boeken. Onze ervaren designers kunnen je adviseren over welke afbeeldingen, kleuren en informatie je het beste op de kaartjes kunt zetten om vertrouwen te wekken en een frisse indruk te geven. Zo ben je verzekerd van stijlvolle visitekaartjes die een brede doelgroep aanspreken.

Werkzoekenden

Tegenwoordig maak je de grootste kans op een nieuwe baan door te netwerken. Er zijn namelijk veel werkzoekenden, dus het helpt als iemand jou kan aanraden. Als je aan een potentiële werkgever wordt voorgesteld of je gaat bijvoorbeeld naar een netwerkborrel, dan is het slim om visitekaartjes mee te nemen. Dit is namelijk 9 een snelle, professionele manier om je contactgegevens te overhandigen en onder de aandacht te blijven. Onze ontwerpers kunnen je adviseren over aansprekende teksten voor op je visitekaartje, om zo de kans zo groot mogelijk te maken dat je wordt gebeld of gemaild.

Studenten

Voor studenten is het vaak een hele uitdaging om een stage of een baan te vinden. Je hebt immers nog weinig tot geen ervaring en die wordt meestal wel gevraagd. Om wel alvast een professionele indruk te maken kun je visitekaartjes laten ontwerpen door Logosnel.nl. En wees niet bang: dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Door altijd visitekaartjes bij je te hebben kun je gemakkelijk je contactinformatie geven aan potentiële stagebedrijven of werkgevers. Wij helpen je om een kaartje te ontwerpen waarmee je jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroot.

    Stel ons je vraag