Logo en huisstijl ontwerpen Hilversum

Kun je maar geen ontwerper vinden die precies de goede huisstijl en het juiste logo voor jou ontwerpt in Hilversum? Ben je niet tevreden over de gevraagde tarieven? Bij Logosnel.nl leveren we snel en voordelig grafisch ontwerp in heel Nederland. Het maakt niet uit waar je gevestigd bent, met een levering van uiterlijk 72 uur (met spoed binnen 24 uur) heb je van ons al eerste versies met 100% tevredenheidsgarantie, tegen uiterst scherpe tarieven.

Snel logo en huisstijl laten maken

Door ons grote netwerk van ervaren en professionele ontwerpers in binnen- en buitenland hebben we altijd voldoende capaciteit om een logo ontwerp in Hilversum te kunnen leveren binnen 72 uur, vaak zelfs al eerder. Dit geldt voor al onze logo’s en ons huisstijlontwerp. Een standaard logo (zonder cartoon of mascotte) kun je zelfs met spoed aanvragen: je ontvangt het dan binnen 24 uur, ook in het weekend.

100% tevredenheid is ons doel

Wat ons betreft hoeven de eerste concepten (minimaal twee logo’s) die je ontvangt, niet de eindversies te zijn. Als je niet helemaal tevreden bent, luisteren we graag naar je feedback, en gaan we daar meteen weer mee aan de slag. Net zolang tot het voor jou goed is. Je betaalt niets extra en hebt onbeperkt recht op revisies, maar de ervaring leert ons dat de meeste klanten al in twee herzieningsrondes of minder tevreden zijn. Er gaat dus niet veel extra tijd overheen.

Een scherp tarief

Een logo en/of huisstijl laten ontwerpen kost niet niks. Toch geloven wij niet dat het duizenden of zelfs miljoenen hoeft te kosten. Wij richten ons vooral op starters en mkb en begrijpen best dat niet iedereen een astronomisch marketingbudget heeft. Daarom kopen wij scherp in bij ervaren vormgevers, die geen tijd verspillen. Ook zorgen we dat we genoeg informatie hebben. Zo komen we tot een optimaal resultaat voor lage kosten: al vanaf € 99 (exclusief btw) heb je een standaard logo en vanaf € 119 (exclusief btw) een complete huisstijl.

Onze werkwijze

Wil je bij ons een huisstijl of logo laten ontwerpen, dan vragen wij je eerst het hemd van het lijf over je merk, slogan, achtergrond, en of je zelf al ideeën hebt, of bepaalde kleuren of afbeeldingen gebruikt wilt zien. Dit doen we niet om je af te schrikken, maar om te zorgen dat we samen met jou tot een optimaal resultaat komen. Als we genoeg weten, gaan we aan de slag en kun je al snel minstens twee concepten beoordelen. Pas wanneer je helemaal tevreden bent, krijg je het eindproduct in zo veel formaten als je kunt gebruiken (en waarschijnlijk meer).

Onze levering

Je krijgt een logo en huisstijl die voldoen aan alle kwaliteitsstandaarden in de industrie: een uniek, herkenbaar beeldmerk dat precies uitdrukt waar jouw merk voor staat, gericht op jouw klanten. Om het je gemakkelijk te maken, leveren we het beeldmateriaal in vectorbestanden, in Adobe Illustratorformaat en in EPS, zodat het zowel op een sleutelhanger als op een billboard past. Daarna krijg je van ons het materiaal in hoge kwaliteit, klaar voor print, als JPG, PNG en PDF, zodat je meteen aan de slag kunt. Interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.

    Stel ons je vraag