Logo op maat ontwerpen

Ieder bedrijf is uniek, dus is het belangrijk dat ook jouw bedrijfslogo uniek is. Laat daarom altijd een logo op maat ontwikkelen. Neem hiervoor een professionele ontwerper in de arm, want zelfgemaakte logo’s zijn doorgaans van matige kwaliteit en dat straalt af op je bedrijf. Bij Logosnel.nl werken ervaren ontwerpers die alles weten over logo’s. Met jouw wensen en eisen als input kunnen zij al binnen een dag niet één, maar zelfs twee voorstellen voor logo’s aan je sturen. Logosnel.nl staat voor snelle en goede service tegen scherpe tarieven.

Prijs per logo

Een logo op maat hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij Logosnel.nl betaal je slechts 99 euro exclusief btw voor een nieuw bedrijfslogo. Hiervoor krijg je een logo dat volledig naar jouw wensen wordt ontworpen en pas klaar is als jij voor 100% tevreden bent. Hoe vaak je ook feedback geeft, de prijs blijft hetzelfde. We hebben er alle vertrouwen in dat we al snel een perfect logo voor je kunnen ontwikkelen, waar je bedrijf jaren plezier van kan hebben.

24-uursservice

Logosnel.nl levert op werkdagen al in 24 uur twee ontwerpen op als je kiest voor onze 24-uursservice. Daarmee zijn we de snelste leverancier van Nederland en België. Sneller vind je dus niet. Bij de meeste leveranciers moet je dagen wachten voordat je het eerste ontwerp kunt ontvangen. Als je daarop feedback hebt, dan ben je zo weken verder voordat je het definitieve logo in bezit hebt. Niet bij Logosnel.nl. Onze ontwerpers werken heel snel en leveren in een dag twee professionele voorstellen aan. Wel zo prettig als je haast hebt. Of gewoon nieuwsgierig bent.

Onbeperkt revisies

Klanttevredenheid is voor ons heel belangrijk. Wij begrijpen hoe essentieel het is dat bedrijven een logo krijgen dat perfect past en waar iedereen tevreden mee is. Daarom mag je bij Logosnel.nl onbeperkt feedback geven op de designs. Een logo is pas klaar als jij zegt dat het klaar is. In eerste instantie ontvang je twee ontwerpen. Misschien ben je meteen al content, maar als dat niet het geval is, dan gaan we het beste ontwerp perfectioneren. Net zo lang totdat jij 100% tevreden bent. Onze ervaren ontwerpers staan geheel tot je dienst.

Betalen als jij tevreden bent

Bij Logosnel.nl gaan we net zo lang door totdat jij tevreden bent over het ontwerp. De prijs blijft gewoon 99 euro exclusief btw. En het mooie is: betalen doe je achteraf. Je betaalt dus altijd gegarandeerd voor een product dat volledig naar wens is. Een logo op maat laten maken bij Logosnel.nl is dus zonder risico, je blijft nooit zitten met een ontwerp dat niet geheel naar believen is. Wij rekenen geen meerprijzen voor aanpassingen, dus je weet van tevoren altijd precies wat je voor het uiteindelijke ontwerp betaalt.

Het proces

Als je een logo wilt laten maken, dan kun je hiervoor contact met ons opnemen. Om de ontwerpers op weg te helpen is het handig als jij alvast je wensen in kaart kunt brengen. Wellicht heb je al een duidelijk beeld van het bedrijfslogo dat je graag zou willen. Je kunt hierbij denken aan de kleuren, de afbeelding en de tekst. Ook kun je voorbeelden geven van logo’s die je aanspreken. Als je nog geen idee hebt, dan kun je inspiratie opdoen door logo’s van concurrenten te bekijken. Wat vind je goed en niet goed? Verzamel deze informatie en geef deze door aan het ontwerpteam. Zo kunnen we je zo goed en snel mogelijk van dienst zijn.

Oplevering en betaling

Als we een duidelijk beeld hebben van je wensen, dan gaan we direct aan de slag met de ontwerpen. Op werkdagen krijg je in 24 tot 72 uur twee voorstellen. Hiervan kun je er een kiezen om te behouden of om verder uit te werken. Zoals gezegd passen we het ontwerp net zo lang aan totdat het helemaal naar wens is. Als je akkoord hebt gegeven, dan krijg je het logo in verschillende bestandsformaten. Op die manier kun je het logo overal gebruiken. Betalen doe je achteraf en met onze vaste prijzen kom je nooit voor verrassingen te staan.

Tips vooraf

Een goed logo bedenken kan een behoorlijke uitdaging zijn. Een gedegen voorbereiding is echter het halve werk. Verdiep je in de unieke kenmerken van je bedrijf en bedenk je in welke branche je opereert. Het is heel belangrijk dat het bedrijfslogo aansluit bij de doelgroep. Je kunt je voorstellen dat een accountantskantoor er goed aan doet om te kiezen voor een serieuze uitstraling, maar dat het logo een speelgoedwinkel juist vrolijke, drukke kleuren mag hebben. Bedenk welke kleuren bij jouw bedrijf passen en houd hierbij in gedachten op welke achtergrond het logo moet komen te staan. Zorg altijd voor voldoende contrast met de achtergrond. De ontwerpers van Logosnel.nl kunnen hierin adviseren.

Kenmerken van een goed logo

Een goed bedrijfslogo is herkenbaar. Het kan bestaan uit een afbeelding en/of een tekst, meestal de bedrijfsnaam. Beperk het aantal elementen en details, want een bedrijfslogo moet vooral ook simpel zijn. Dit vergroot de herkenbaarheid en maakt het tevens eenvoudiger om het op verschillende formaten in te zetten. Kleine onderdelen zie je immers niet goed wanneer het logo klein wordt afgedrukt. Het moet dus goed schaalbaar zijn en gebruikt kunnen worden voor zowel drukwerk als online doeleinden. Het logo moet wel opvallen, maar niet schreeuwerig zijn, want dat oogt onprofessioneel.

Neem contact met ons op

Zoals je ziet komt er bij de ontwikkeling van een goed logo heel wat kennis kijken. Neem daarom altijd een ervaren ontwerper in de arm. En dat hoeft dus helemaal niet duur te zijn. Bij Logosnel.nl heb je al een professioneel ontwerp voor 99 euro exclusief btw. Daar kun je het zelf niet voor doen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. We leggen je graag alles uit over het proces en denken met je mee over het ideale logo voor jouw bedrijf. Bij Logosnel.nl ben je ervan verzekerd dat je heel snel en voordelig een goed ontwerp krijgt en dat we niet stoppen voordat jij 100% tevreden bent. Dat is nog eens een gerust gevoel, toch?

    Stel ons je vraag