Grafisch ontwerp/design in Leidschendam & Voorburg

Op zoek naar het voordeligste grafisch ontwerp/design in Leidschendam of Voorburg? Logosnel.nl biedt zelfs het voordeligste grafisch design van heel Nederland. Bij ons kun je terecht voor een heel scala aan producten en diensten, zoals het ontwerpen van logo’s, een huisstijl en drukwerk. Je kunt de producten heel eenvoudig en snel online bestellen. Zo hebben we al vele bedrijven uit binnen- en buitenland geholpen met voordelig grafisch ontwerp. Dit zijn zowel grote als kleinere bedrijven, want vanwege onze zeer scherpe tarieven kunnen ook bedrijven met een beperkt budget professioneel ontwerp bij ons afnemen.

Logo snel geleverd

Logosnel.nl is de snelste ontwerper van logo’s van Nederland en België. Op werkdagen kun je zelfs al in 72 uur de eerste concepten verwachten. Je ontvangt er namelijk twee. Met het concept dat jou het meest aanspreekt werken we verder. Je mag net zo vaak feedback geven als je nodig vindt en dit kost niets extra. Je betaalt 99 euro per logo en daarvoor mag je onbeperkt revisies indienen. Wanneer jij tevreden bent is het ontwerp af en je betaalt ook pas achteraf voor onze diensten.

Ontwikkelen van huisstijl

Het ontwerpen van een huisstijl is een vak apart. Logosnel.nl beheerst dit vak tot in de puntjes en kan een complete huisstijl voor je ontwerpen voor slechts 119 euro. Voor dit bedrag krijg je onder andere briefpapier, visitekaartjes, enveloppen en HQ-printbestanden. Je mag daarnaast ook onbeperkt feedback op het ontwerp geven, net zo lang totdat jij voor 100% tevreden bent. Het eerste concept kun je binnen 72 uur na het plaatsen van de opdracht verwachten.

Banners

Adverteren op internet is voor bedrijven vaak een belangrijke bron van inkomsten. Met name Google AdWords draagt vaak in hoge mate bij aan de omzet. Logosnel.nl ontwerpt banners voor AdWords en voor andere advertentieplatformen alsmede banners voor op de eigen website. Banners op een bedrijfswebsite zijn bijvoorbeeld zeer geschikt om tijdelijke acties of een evenement in te promoten. De prijzen beginnen al bij 29,95.

Social media design

Veel bedrijven willen ‘iets doen met social media’, maar weten niet precies hoe ze dit moeten aanpakken. Het begint allemaal met goed grafisch ontwerp, om bijvoorbeeld je Facebookpagina in te richten. We maken ook design voor bijvoorbeeld Google+, twitter en Pinterest. Ook social media design is bij ons zeer voordelig en wordt snel geleverd.

Diverse soorten drukwerk

Drukwerk blijft een geschikte manier om potentiële klanten te benaderen en onder hun aandacht te blijven. Logosnel.nl ontwerpt flyers, brochures en posters, maar ook visitekaartjes. Voor drukwerk geldt dat het eerste concept in 72 uur, vaak sneller, kan worden opgeleverd. Net zoals bij al onze producten betaal je voor ons drukwerk de scherpste tarieven.

Overige opties

Bij Logosnel.nl ontwerpen we naast de genoemde producten ook mockups, boekomslagen, productlabels en -verpakkingen, infographics en 3D-ontwerpen voor huizen. Als jouw product er niet tussenstaat, neem dan even contact met ons op. Waarschijnlijk kunnen we je ook met jouw opdracht helpen, want we kunnen heel veel soorten grafisch ontwerp leveren. Je kunt bijvoorbeeld ook billboards en roll up banners bij ons laten ontwerpen.

Contact

Wil je een opdracht plaatsen? Of eerst meer informatie over een of meer van onze producten? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het aanvraagformulier op de website of ons e-mailadres info [a] logosnel.nl. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren of de opdracht aan te nemen. Ons team van ervaren designers kan altijd snel voor je aan de slag en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Zo ben je er altijd van verzekerd dat je het beste grafisch ontwerp krijgt tegen de voordeligste tarieven.

    Stel ons je vraag