Logo schoonheidssalon voor een goede indruk

Als schoonheidssalon wil je zelf natuurlijk ook zo mooi mogelijk voor de dag komen. In al je grafische uitingen, zoals het uithangbord boven je winkel, maar ook op je facebookpagina, wil je daarom een mooi logo voor je schoonheidssalon kunnen gebruiken. Dan ben je bij Logosnel.nl aan het juiste adres. Wij maken binnen no-time en voor een voordelig tarief een logo waarmee je goed voor de dag kunt komen.

Professionele en ervaren ontwerpers

Met het logo van je schoonheidssalon wil je natuurlijk laten zien waar je voor staat, en wat klanten allemaal kunnen verwachten. Een hele opgave, om dat allemaal in een beeldelement te krijgen. Gelukkig hebben wij dan ook zo’n 15 jaar ervaring en een groot netwerk aan vormgevers. Zo kunnen wij goed inschatten, op basis van de informatie die jij ons geeft, wat een goed logo voor jou is en wat het beste werkt voor je doelgroep.

Hoe gaan we te werk?

Om tot een uniek en passend ontwerp te komen, doorlopen we eerst een aantal stappen. Dat doen we om zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw specifieke situatie in ons logo-ontwerp. We willen graag je bedrijfsnaam, eventuele slogan en specifieke omschrijving weten, en eventuele grafische elementen, of voorbeelden die je mooi vindt, zien. Hoe meer je hiervan vooraf hebt, hoe beter, maar maak je geen zorgen: ook met minimale informatie komen we altijd tot een passend ontwerp.

binnen 72 uur een ontwerp

Als je alle informatie die voor jouw logo belangrijk is, hebt verzameld, gaan we aan de slag. Je vult het formulier in, en binnen 72 uur krijg je van ons de eerste concepten, waar je feedback op mag leveren. Bij ons heb je geen restricties aan hoe vaak je om een nieuwe versie mag vragen: als je niet tevreden bent, gaan we gewoon door met reviseren. En dat kost niets extra: alle revisies zijn inbegrepen in het tarief, dat al begint bij 99 euro (ex. btw). Kijk dus snel verder voor meer informatie, of vul meteen het aanvraagformulier in.

    Stel ons je vraag