Logo voor autobedrijf of garage

Als vakkundig autobedrijf wil je natuurlijk extra goed voor de dag komen bij je klanten. Je hebt niet alleen maar een uithangbord boven je bedrijf, maar ook een website, facturen, en e-mails en briefpapier. Allemaal uitingen waar je met een professionele huisstijl, een strakke vormgeving en een aansprekend logo een verpletterende indruk kunt maken op je klanten. Met de keuze voor een logo van logosnel.nl zit je in ieder geval wat dat betreft, goed.

Een goed logo betekent een goede uitstraling

Voor een autobedrijf is het heel belangrijk dat je kwaliteit uitstraalt. Je wilt je klanten laten weten dat je technisch uiterst vakkundige monteurs in huis hebt, en dat je uiterst betrouwbare kennis van auto’s hebt. Onze professionele vormgevers verstaan de kunst om deze boodschap te vertalen in een pakkende stijl en unieke beeldelementen. Zo spreek je je klanten op een onderscheidende manier aan, en schep je vertrouwen en herkenning.

Hoe gaan we te werk?

voordat we aan de slag gaan, vragen we je om eerst zo veel mogelijk informatie op een rijtje te zetten. Hoe je dat doet, lees je in ons stappenplan. Heb je deze informatie voor ons klaar? Dan vraag je met ons digitale formulier een logo-ontwerp aan. Binnen 24 tot 72 uur krijg je van ons twee concepten, die je mag beoordelen. Op basis van je feedback maken we genoeg revisies om tot de uiteindelijke versie te komen. Het maakt daarbij niet uit hoeveel revisies je vraagt: je betaalt altijd hetzelfde tarief, al vanaf 99 euro (ex. btw).

Van logo tot huisstijl

Wij bieden allerlei diensten aan voor autobedrijven. Wil je ook klantbrieven, visitekaartjes en folders in een herkenbare, unieke stijl? Kijk dan eens wat wij te bieden hebben op het gebied van huisstijlontwerp. Richt je je marketing liever op het internet? Ook dan kunnen we je goed verder helpen. Bovendien maken we graag kennis met je en staan klaar voor eventuele speciale vragen of wensen. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

    Stel ons je vraag