Logo voor stukadoor

Ook als stukadoor heb je baat bij een goede marketing. Als je je klantenkring wilt uitbreiden, kan het zeker geen kwaad om een beetje reclame te maken met een herkenbaar beeldmerk. Voor een strak ontworpen logo dat je op allerlei manieren kunt gebruiken, ben je bij logosnel.nl aan het juiste adres. Wij helpen je voor een scherp tarief en binnen afzienbare tijd aan een vormgeving waar je op kunt bouwen.

Een snelle werkwijze en onbeperkte revisies

Wij gaan, op basis van een beetje input van jou en een boel ervaring van ons, aan de slag en komen al binnen 72 uur met een concept. Daar mag je commentaar op leveren, en met je feedback gaan we opnieuw aan de slag. We gaan net zo lang door met reviseren totdat jij het logo hebt wat helemaal past bij jouw eisen en wensen. Dat kunnen we doen doordat onze ontwerpers ruime ervaring hebben, en dus goed aanvoelen wat voor jou en de stukadoorsbranche goed werkt.

Uniek logo voor stukadoor

Je wil je als stukadoorsbedrijf natuurlijk graag onderscheiden van de concurrentie. Immers wil je dat klanten voor jouw diensten kiezen als vakman. Dan is het heel belangrijk dat je een aansprekend en herkenbaar beeldmerk hebt. Dat kun je bijvoorbeeld op de zijkant van je bestelbus plakken, maar ook gebruiken bovenaan je factuur. Bij ons krijg je in ieder geval al het geschikte materiaal, voor al je doeleinden. Zo creëer je een duidelijke, eigen stijl en zorg je ervoor dat klanten je goed kunnen herkennen en vinden.

Stijl en vormgeving voor een scherpe prijs

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal mogelijk is? Neem dan eens een kijkje in ons dienstenaanbod om te zien wat we allemaal doen. Of laat je inspireren door de logo’s van klanten die je al voorgingen. Voor slechts 99 euro (ex. btw) heb je al een compleet logo, en voor 119 euro (ex. btw) een complete huisstijl. Lees ons stappenplan of neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

    Stel ons je vraag