Hoe laat je een logo ontwerpen?

Een mooi en professioneel logo: het is van essentieel belang voor ieder bedrijf. Door middel van een logo kan jouw bedrijf zich onderscheiden van andere soortgelijke bedrijven. Maar een nieuw logo kan voor jouw klanten ook een herkenningspunt zijn. Het is vandaag de dag belangrijker dan ooit om een uniek logo te hebben waarmee je duidelijk laat zien wat jouw bedrijf is en waar het voor staat. Een logo laten ontwerpen, hoe gaat dat in zijn werk? Bij Logosnel.nl kun je terecht voor snelle en goede service en kun je al binnen een paar dagen een nieuw logo hebben!

Informatie over jouw bedrijf

Hoe laat je een mooi logo ontwerpen? Dit laat je eenvoudig doen door Logosnel.nl. Online kun je een aanvraag achterlaten. Het is voor de ontwerpers van Logosnel.nl belangrijk om te weten wat de naam is van jouw bedrijf en welke producten of diensten je aanbiedt. Dit is een belangrijke basis. Op grond hiervan kan bekeken worden welke mogelijkheden er wellicht zijn op het gebied van illustratie, kleurgebruik en dergelijke. Het is belangrijk om een logo inhoud, herkenbaarheid en uitstraling te geven. Daarom zijn er nog een aantal punten die je online aan ons door kunt geven.

Waarom een slogan in het logo soms handig is

Wanneer je bedrijf een slogan heeft kun je deze laten terugkeren in het logo. Een slogan is vooral aan te raden wanneer het lastig is om je bedrijfsactiviteiten in een pakkend logo te verwerken. De ontwerpers van Logosnel.nl kunnen je bijstaan met advies wanneer dit nodig is. Ook kleurgebruik is van groot belang. Wellicht zijn er kleuren die je absoluut niet in het logo verwerkt wilt hebben of zie je bepaalde kleuren juist wel graag terug in het logo. Zijn er objecten of afbeeldingen die verwijzen naar jouw bedrijf? Dit kun je doorgeven aan de ontwerpers van je logo, evenals andere logo’s die jouw inspireren.

Een logo binnen 1 tot 3 werkdagen!

Wat is de volgende stap? Nadat je de nodige informatie met de ontwerpers hebt gedeeld is het tijd voor de ontwerpfase. Binnen 1 tot drie werkdagen na je aanvraag kun je al een professioneel logo verwachten. Dit zijn concept logo’s; verschillende ideeën van de ontwerper. Op basis hiervan kun je bepalen of dit is wat je in gedachten hebt. Is dit niet het geval? Met jouw feedback gaan de ontwerpers opnieuw aan de slag en passen ze het logo aan waar nodig. Dit alles gebeurt voor een vaste prijs. Je hebt bij Logosnel.nl dus gegarandeerd waar voor je geld.

Een complete huisstijl op basis van je nieuwe logo

Je kunt een nieuw logo voor je bedrijf zien als de basis van een mooie huisstijl. De kleuren die gebruikt worden in het logo kun je door laten voeren in bijvoorbeeld de website, je visitekaartjes en meer. Op deze manier ontstaat er een geheel: deze professionele look is belangrijk om je als bedrijf te kunnen onderscheiden. Ontdek wat er mogelijk is bij Logosnel.nl.

    Stel ons je vraag