Logo en huisstijl ontwerpen Utrecht

Logo en huisstijl ontwerpen Utrecht

Wil je een logo en/of huisstijl laten ontwerpen in Utrecht? In het hart van Nederland heb je de beschikking over veel grafisch ontwerpers, maar waarom zou je zelf zoeken als wij het voor je kunnen doen? We hebben ruim vijftien jaar ervaring in de grafische sector en beschikken over een uitgebreid netwerk van professionals die uitblinken in het ontwerpen van een logo of een huisstijl. Wij nemen jou al het zoekwerk en projectmanagement uit handen en zorgen dat je binnen 24–72 uur de eerste concepten hebt. Zo kun jij je tijd gebruiken voor je onderneming.

Onze werkwijze

Klanten die bij ons een logo laten maken, krijgen eerst een uitgebreid formulier voorgeschoteld om zoveel mogelijk informatie te krijgen. Je logo is immers een beeldmerk dat je hele bedrijf, product of merk moet vertegenwoordigen, en dat kan alleen maar als we genoeg weten. Zodra we alle informatie hebben ontvangen, zetten we een vormgever aan de slag, die binnen 72 uur (24 uur bij een spoedbestelling) minimaal twee eerste conceptversies oplevert. Het mooiste is, dat je onbeperkt revisies mag vragen bij ons, net zolang tot je helemaal tevreden bent. Pas dan zijn we klaar.

Waarom een professioneel logo laten ontwerpen?

Misschien heb je een handige buurjongen met Photoshop, waar mensen voor een tientje binnen een uur een logo laten ontwerpen. Utrecht zit er vast vol mee, en het ziet er goed uit, toch? Maar kan zo’n logo ook jaren mee? Kun je het voor ieder medium gebruiken, op iedere grootte? Past zo’n dertien-in-een-dozijn logo wel echt bij jouw onderneming of product? Draagt het uit wat jij uit wil dragen, en spreekt het je doelgroep aan? Dan heb je ontzettend veel geluk. Anders is het misschien nog niet zo’n gek idee een professional in de arm te nemen — zeker als dat al kan voor de scherpe tarieven van Logosnel.

Waarom zijn we zo goedkoop?

We doen wel net alsof we veel beter zijn dan handige buurjongens met photoshop skills, maar kosten toch ook niet erg veel meer. Klopt dat dan wel? De reden dat we zo goedkoop zijn is bij ons geen gebrek, maar juist een overvloed aan ervaring. Onze designers weten heel goed perfect in te spelen op klantwensen en dat kan alleen door jarenlange ervaring met logo-ontwerp. Door geen tijd te verspillen en te besparen op overhead, zijn we in staat al voor € 99 logo’s te leveren en voor € 119 een complete huisstijl (prijzen exclusief btw).

Niet goed? Opnieuw

Binnen 24 uur bij een spoedbestelling, of anders binnen uiterlijk 72 uur, krijg je de eerste twee concepten. Daar kun je gelijk mee aan de slag als je wilt, maar je mag ook feedback geven en (gratis) vragen om een nieuwe versie, net zolang tot het goed is. Wees gerust, hier gaat niet eindeloos tijd overheen (ook al mag dat van ons): De meeste klanten zijn namelijk al tevreden na twee revisies of minder.

Waarom kiezen voor Logosnel.nl?

Voor logo ontwerpen Utrecht afstruinen kan leuk zijn, maar je hebt vast wel iets beters te doen. Bij Logosnel.nl doen we alles via online. Wij stemmen snel en vakkundig met je af en werken met een netwerk van professionele ontwerpers. Door onze ervaring en door goed naar je te luisteren, komen we, samen met jou, tot een perfect logo dat je meteen kunt gebruiken hoe je maar wilt. Is je interesse gewekt? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Stel ons je vraag