Een logo voor je bedrijf laten maken: het kan bij Logosnel.nl

Een logo voor je bedrijf laten maken: het kan bij Logosnel.nl

Stel, je wilt een logo voor je bedrijf laten maken. Hoe ga je dan aan de slag? Het is vandaag de dag enorm belangrijk om een mooi en professioneel logo te hebben. Voor jou als ondernemer is het dan wel zo prettig dat je dit kunt laten doen door Logosnel.nl. Wij houden ons elke dag bezig met logo’s, websites en huisstijlen en weten dan ook als geen ander hoe je een mooi logo maakt. Een logo laten maken hoeft helemaal niet veel tijd en geld te kosten, dat bewijzen we bij Logosnel.nl. Want binnen korte tijd kun jij al een nieuw en professioneel logo hebben!

Wat hebben we van jou nodig?

Bij Logosnel.nl werkt het aanvragen van een nieuw logo erg makkelijk en snel. Het is voor de ontwerpers van Logosnel.nl belangrijk om wat achtergrondinformatie te ontvangen over jouw bedrijf. Dit kan vervolgens verwerkt worden in jouw nieuwe logo. Wat hebben wij nodig? In de eerste plaats de naam van je bedrijf en wat het bedrijf inhoudt. Dus: welke diensten of producten biedt jouw bedrijf aan? Op basis hiervan kunnen we wellicht gebruik maken van leuke illustraties, kleuren of vormen. Ook als je een slogan in het logo verwerkt wilt hebben kun je dit van te voren aangeven.

 

Het bedrijfslogo: de basis van een mooie huisstijl

Ook kun je doorgeven of er bepaalde kleuren zijn die je graag terugziet in het logo. Heb je nog niet eerder een logo gehad? Bij Logosnel.nl kunnen we je adviseren over wat je mogelijkheden zijn. Een logo kun je goed gebruiken op een website en het is dan ook belangrijk dat je de kleuren in het logo terugziet op de website. Een logo is als het ware de basis van een mooie huisstijl voor je website, visitekaartjes, facturen en meer. Alles begint dus bij het ontwerp van een mooi en professioneel logo voor jouw bedrijf.

 

Inhoud, herkenbaarheid en uitstraling

Het ontwerp van een logo nemen wij op ons. Dankzij jarenlange ervaring en deskundigheid weten onze ontwerpers precies wat een uniek en professioneel logo nodig heeft. Een goed logo laat inhoud zien, maar ook herkenbaarheid en uitstraling. Binnen drie dagen na je aanvraag sturen we de eerste concept logo’s al naar je op. Je kunt dan zelf kijken of dit is wat je in gedachten had of dat je het graag anders wilt hebben. Dat veranderen we graag kosteloos voor je. We veranderen het ontwerp net zo lang totdat jij er tevreden mee bent.

 

Altijd een vaste prijs

Een logo laten ontwerpen hoeft niet duur te zijn. Voor een vaste prijs ontwerpen we je logo en passen we dit zo vaak aan als dit nodig is. Pas als jij tevreden bent over je logo, dan zijn wij het ook. Het is immers enorm belangrijk om een uniek en professioneel logo te hebben dat herkenbaarheid en inhoud uitstraalt?! Ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Stel ons je vraag