Goedkoop logo ontwerp

Ben je op zoek naar een nieuw logo voor je bedrijf, maar het liefst wel tegen een lage prijs? Een goed logo ontwerp is eigenlijk belangrijker dan een goedkoop logo ontwerp. Gelukkig vind je bij Logosnel.nl een combinatie van goed en goedkoop. Al voor 99 euro exclusief btw kun je bij ons een professioneel bedrijfslogo laten ontwerpen. Hiervoor hebben wij enkele ervaren designers in dienst, die geheel tot jouw beschikking staan. Wij willen altijd topkwaliteit leveren en ervoor zorgen dat onze klanten 100% tevreden zijn. Daarom luisteren wij goed naar jouw wensen en zijn we pas klaar als het logo helemaal naar wens is.

Het belang van een goed logo

Dat een goed logo heel belangrijk is wordt nog weleens onderschat. Een bedrijfslogo zorgt voor herkenbaarheid en is medebepalend voor de uitstraling van je onderneming. Een eerste vereiste is dan natuurlijk dat het ontwerp wel professioneel is. Het moet passen bij het imago van het bedrijf en bij de producten of diensten die het aanbiedt. Het is dus niet handig om zelf een logo te maken, want dat levert meestal geen goede kwaliteit op. De ervaren ontwerpers van Logosnel.nl hebben wel alle kennis en ervaring in huis om een sterk en passend logo voor ieder bedrijf te creëren.

Logo binnen 24 uur

Logosnel.nl kan op werkdagen al in 24 uur een goedkoop logo ontwerp opleveren als je gebruik maakt van onze 24-uursservice. Daarmee hebben we de snelste service binnen Nederland en België. Nadat je ons hebt doorgegeven wat je wensen ongeveer zijn ontvang je binnen een dag twee voorstellen van ons. Het logo dat je het meest aanspreekt kunnen we zo nodig verder optimaliseren aan de hand van jouw feedback. Het aantal keer dat je feedback geeft op het ontwerp is niet van invloed op de uiteindelijke prijs.

100% klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor Logosnel.nl heel belangrijk. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom is het aantal revisies onbeperkt. Dat houdt in dat je feedback mag blijven geven totdat het bedrijfslogo voor de volle 100% naar wens is. Eerder stoppen we niet. We hebben er alle vertrouwen in dat onze ervaren ontwerpers er snel toe in staat zijn om het ideale logo voor jouw onderneming te creëren. De prijs blijft dezelfde 99 euro inclusief btw per logo.

Betaling achteraf

Als je een goedkoop logo ontwerp laat maken bij Logosnel.nl, dan weet je zeker dat je een goed product ontvangt. Je mag immers feedback blijven geven totdat je tevreden bent. Betalen doe je ook pas achteraf. Dit houdt in dat je nooit betaalt voor iets waar je niet blij mee bent en dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. De tarieven zijn vooraf helder en je hoeft ze pas te betalen na oplevering. Dat is wel zo transparant.

Start van de opdracht

Op het moment dat je een nieuw bedrijfslogo wilt laten ontwerpen neem je contact met ons op om je wensen door te spreken. Misschien heb je al duidelijk voor ogen wat je wilt, maar het kan ook zijn dat je nog maar een vaag idee hebt. Onze ontwerpers denken graag met je mee. Het is wel handig om alvast wat onderzoek te doen naar logo’s en kleuren die je aansprekend vindt. Dit geeft de designers wat meer beeld en houvast. Kijk vooral naar de bedrijfslogo’s van concurrenten, omdat die zich in dezelfde branche bevinden en wellicht dezelfde doelgroep hebben. Het is namelijk belangrijk dat jouw logo hierbij aansluit. Potentiële klanten krijgen immers deels door het logo een beeld van jouw bedrijf en dat moet wel het juiste zijn.

Oplevering ontwerp

Nadat je de opdracht hebt geplaatst ontvang je op werkdagen na 24 tot 72 uur minimaal twee voorstellen voor logo’s. Met het logo dat jou het meest aanspreekt kunnen we zo nodig verder aan de slag. Je geeft aan wat je goed vindt en graag anders zou willen. Vervolgens krijg je een aangepaste variant. Zoals gezegd mag je onbeperkt feedback geven totdat het bedrijfslogo volledig naar wens is. Als het ontwerp naar tevredenheid is afgerond ontvang je het in diverse bestandsformaten. Zo kun je het logo gemakkelijk voor verschillende doeleinden gebruiken. De betaling doe je achteraf.

Waarom een professionele ontwerper?

Het bedenken van goede logo’s is een vak apart. Vandaar ook dat je er het beste een professionele ontwerper voor kunt vragen. Een goed logo is uniek, simpel en tijdloos. Ook met betrekking tot het kleurgebruik zijn er zaken om in het achterhoofd te houden. Kleuren kunnen onbewust een bepaald gevoel of idee oproepen en dat moet wel passen bij jouw bedrijf. Een formeel en zakelijk bedrijf heeft een logo nodig in rustige, professionele kleuren. Een merk dat zich richt op kinderen kiest juist beter voor een kleurrijk en speels ontwerp. De kleuren moeten ook geschikt zijn voor gebruik op verschillende achtergronden. Je persoonlijke smaak is ondergeschikt aan het doel van je bedrijfslogo. Onze ontwerpers hebben de expertise om je hierin goed te adviseren.

Samengevat

Als je een nieuw logo nodig hebt, probeer het dan niet zelf te ontwerpen. Maak gebruik van de diensten van een expert. Logosnel.nl heeft meerdere ervaren ontwerpers in dienst die de kennis en ervaring hebben om elke keer weer een goed product af te leveren. Dat dit helemaal niet duur hoeft te zijn zie je wel aan onze prijzen. Voor maar 99 euro exclusief btw heb je al een bedrijfslogo. Voor dat bedrag kun je het zelf niet doen. Ondanks de lage kosten leveren we supersnel en staan we garant voor een professioneel resultaat.

Vragen en contact

Voor vragen of het plaatsen van een opdracht kun je contact met ons nemen. Het team van ervaren ontwerpers denkt graag met je mee om samen tot het perfecte logo te komen. De designers zijn op de hoogte van alle eisen die aan een goed logo worden gesteld en zullen die kennis combineren met jouw eigen kennis over je bedrijf en branche. Daarover weet jij immers zelf het meeste. We streven altijd naar 100% tevredenheid en kwaliteit en vertrouwen erop dat wij deze ook aan jou kunnen leveren. Neem dus snel contact met ons op voor meer informatie.

    Stel ons je vraag