Huisstijl veranderen: wat zijn de kosten?

Huisstijl veranderen: wat zijn de kosten?

Als je een nieuw bedrijf start, dan is een van de zaken die je moet regelen de huisstijl. Soms is echter een bestaande huisstijl ook aan vervanging toe. De huisstijl kan verouderd zijn of wellicht is er een verandering van koers binnen het bedrijf geweest, waardoor de oude huisstijl niet meer de juiste uitstraling heeft. Je kunt er dan voor kiezen om een nieuwe huisstijl te laten ontwerpen. Dit klinkt misschien prijzig, maar een complete huisstijl laten maken hoeft helemaal niet duur te zijn.

Wat is een huisstijl precies?

De huisstijl wordt ook wel brand identity of corporate identity genoemd. De stijl moet goed passen bij het bedrijf en kan zo bedrijven aan de herkenbaarheid en naamsbekendheid. Het helpt je te onderscheiden van de concurrentie. Hierbij is het belangrijk dat de stijl consequent wordt doorgevoerd in alle communicatie-uitingen. Alleen zo gaan mensen stijl en merk onlosmakelijk met elkaar verbinden. De huisstijl omvat onder andere het logo, de vormgeving en de typografie. Helaas wordt het belang van een sterke huisstijl nog weleens onderschat.

Compleet huisstijl ontwerp door Logosnel.nl

We zeiden het al: het ontwerpen van een complete huisstijl hoeft helemaal niet veel geld te kosten. Bij Logosnel.nl kunnen we al voor 119 een complete huisstijl leveren. Voor de prijs hoef je het dus echt niet te laten. Ondanks onze scherpe tarieven ontwerpen we altijd grafisch design van topkwaliteit. We willen namelijk dat professioneel grafisch ontwerp voor iedereen betaalbaar is, ook voor starters en voor bedrijven met een klein budget. Op deze manier hebben we al veel bedrijven in binnen- en buitenland geholpen, of ze nou groot of klein zijn.

Snel geleverd

Hoewel het ontwerpen van een complete huisstijl best een flinke klus is, kunnen onze ervaren ontwerpers altijd al snel een mooi design opleveren. Dit doen we in ieder geval binnen 72 uur, vaak zelfs sneller. Zodra we een opdracht binnen hebben gekregen gaan we meteen voor je aan de slag. Op het eerste concept mag je natuurlijk nog feedback geven. Je hoeft dus nooit lang op je ontwerp te wachten.

Tevredenheidsgarantie

Wanneer je het eerste ontwerp ontvangt mag je hier je licht over laten schijnen. Als je feedback hebt, dan voeren we deze kosteloos door. Je mag zelfs onbeperkt revisies indienen, dus je mag net zo vaak feedback geven op het ontwerp als je wilt. Het design is pas af als jij voor de volle 100% tevreden bent. Dat is onze tevredenheidsgarantie. We weten immers als geen ander dat je jaren plezier moet kunnen hebben van de huisstijl. Als je akkoord ben met het ontwerp, dan ontvang je onder andere briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en de HQ-printbestanden.

Waarom huisstijl ontwerp uitbesteden?

Er zijn nog altijd heel wat bedrijven die denken dat het laten ontwerpen van een huisstijl veel geld kost of niet zo moeilijk is. Ze kiezen er dan voor om zelf het ontwerp te maken. Hiervoor vragen ze dan een medewerker of een kennis, die te weinig kennis van zaken heeft. Door geld uit te sparen bij het ontwerp kun je echter in een later stadium geld mislopen. Als

klanten de huisstijl niet professioneel over vinden komen, dan is de kans zeer aanwezig dat zij ervoor kiezen om hun aankoop bij de concurrent te doen. Grafisch ontwerp is namelijk echt een vak. Om een goede huisstijl te ontwerpen heb je kennis, vaardigheden en ervaring nodig. Je moet een mooi design kunnen maken en tegelijkertijd weten aan welke voorwaarden dit moet voldoen om succesvol en onderscheidend te zijn. Als je dit overlaat aan iemand die hier niet genoeg vanaf weet, dan blijf je meestal zitten met een ontwerp van matige kwaliteit. Dit straalt af op het bedrijf. Reken maar eens uit: als je één klant verliest door een onbetrouwbaar uitziende huisstijl, heb je het professionele ontwerp dan niet al terugverdiend?

Logosnel.nl levert professioneel design

Bij Logosnel.nl hebben we een team van ervaren ontwerpers die het beste grafisch design voor je kunnen maken. Dit doen ze snel en professioneel. Niet alleen kunnen we een complete huisstijl ontwerpen, we leveren ook andere vormen van grafisch design. Het zal je niet verrassen dat Logosnel.nl ook de snelste leverancier van logo’s in Nederland en België is. Binnen 24 tot 72 uur na het bevestigen van de opdracht heb je al het eerste logo-ontwerp. Ook hiervoor geldt dat je onbeperkt feedback mag geven. Voor de aanpassingen rekenen we geen extra kosten. Een nieuw logo kost maar 99 euro. Als je een opdracht plaatst voor zowel een logo als een huisstijl, dan betaal je in totaal 198 euro.

Overig ontwerp

Buiten logo’s en huisstijlen kun je bij Logosnel.nl nog heel veel ander grafisch ontwerp afnemen. In principe kun je alles bij ons bestellen, ook als het niet op de website staat. Neem dan gewoon even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Om je een indruk te geven van wat we maken: je kunt bij ons terecht voor drukwerk, zoals visitekaartjes, posters en flyers, social media design, waaronder Facebook covers, losse banners en bannersets die je overal online kunt inzetten, boekomslagen, mockups, vectorbestanden, productverpakkingen, productlabels en nog veel meer. Kijk in het menu onder het kopje Diensten om ons volledige aanbod te zien.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Is na het lezen van dit artikel je interesse gewekt en wil je een opdracht bij ons plaatsen? Of heb je eerst nog vragen over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. Ook als je advies nodig hebt over welk grafisch ontwerp je precies nodig hebt en hoe dit eruit moet komen te zien, dan staat ons team voor je klaar. We kunnen je bijvoorbeeld adviseren over het kleurgebruik en de afbeeldingen. Vertel ons gewoon je wensen en eisen en wij gaan voor je aan de slag. We weten zeker dat we ook voor jou het beste grafisch design kunnen maken. Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen, namelijk via het contactformulier op de website. We horen graag van je.

Stel ons je vraag