Logo voor app

Logo voor app

Als je een app maakt, weet je als geen ander hoe belangrijk het is om op te vallen in de App Store of Play Store. De kans is namelijk behoorlijk aanwezig dat je niet de enige bent met een app in het gekozen segment. Dan kan een goed logo behoorlijk goed helpen om je te onderscheiden van de concurrentie. Met een professioneel logo val je meteen op in positieve zin, en zullen meer mensen voor jouw app kiezen. Bovendien helpt het voor je herkenbaarheid en dus voor je branding.

Professionele vormgeving

Als je op zoek bent naar een professioneel logo voor je app, zit je bij Logosnel.nl goed. Door onze ervaring in de grafische branche beschikken we over een uitgebreid netwerk van professionals. Deze zitten klaar om snel en vakkundig een concept voor je te ontwerpen. Hier mag je net zo lang feedback op leveren tot we het perfecte logo voor je app hebben ontworpen. En dat doen we voor hetzelfde, zeer scherpe tarief (al vanaf 99 euro ex. btw).

Logo helemaal naar jouw wens

Wij kunnen goed uit de voeten met het ontwerpen van logo’s voor allerlei media, dus ook voor apps. Om tot een uniek logo te komen dat helemaal bij jouw app past, vragen we je echter van tevoren om zo veel mogelijk informatie. Hoe meer we weten over jouw onderneming en de app die je ontwikkeld hebt, hoe beter we een passende app kunnen maken. Natuurlijk is het ook goed als je gaandeweg het proces tot inzichten komt. Samen komen we tot een goed resultaat.

Logo voor app bij ons in goede handen

Als appontwikkelaar hou je je vast liever bezig met het maken van goede apps dan met het ontwerpen van alle beeldelementen. Gelukkig kun je dat prima en zeer voordelig aan ons uitbesteden. Ben je benieuwd wat we nog meer voor je kunnen betekenen, naast logodesign? Kijk dan gerust rond, of neem contact met ons op. Of, als je al genoeg weet om je logo te laten maken, vraag dat dan direct aan met ons online formulier.

Stel ons je vraag